Günnar’dan Akçaabat teşkilat toplantısı.

Günnar’dan Akçaabat teşkilat toplantısı.

Günnar’dan Akçaabat teşkilat toplantısı.

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar’dan Akçaabat teşkilat toplantısı.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla Trabzon’da 25 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan AK Parti Trabzon 6. olağan İl Kongresi öncesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak ve değerlendirmelerde bulunmak üzere AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR Akçaabat ilçe teşkilatıyla buluştu. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet BALTA, Akçaabat Belediye Başkanı  Şefik TÜRKMEN , AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre AKGÜN  ile birlikte AKParti  Akçaabat İlçe Teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda  konuşan Günnar,  Trabzon’da yapılacak olan ikinci üniversite, şehir hastanesi, Akçaabat’ta yapılacak olan Afad İl Müdürlüğü binası, Adliye sarayı, spor lisesi, Hıdırnebi turizm alanı gibi projelerde gelinen son durum ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Mv. Günnar konuşmasında, "TBMM yasama çalışmaları sırasında fırsat bulduğumuz zamanlarda başta Komisyon Başkanımız Muhammet BALTA olmak üzere tüm Milletvekili arkadaşlarımla birlikte bakan ve bürokrat ziyaretleri yaparak şehrimizle ilgili projeleri takip ediyoruz. Sizlerden almış olduğumuz yetkiyle sorumluluğumuzun  bilinciyle ülkemiz ve şehrimiz için gece gündüz çalışarak elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Bizler yarın bu görevlerden ayrıldığımızda geride bırakacağımız en büyük mirasın "ülkesi, milleti ve şehri için samimi ve dürüst bir sekilde çalışmıştı " dedirtebilmeyi ve hayırla anılmayı başarabilmek olduğuna inanıyoruz" dedi.

Konuşmasının son bölümünde önümüzdeki hafta sonunda yapılacak olan 6.olağan İl Kongresi ile ilgili yapılan çalışmalara  değinen Dr. Adnan GÜNNAR, "kurulduğu günden bu yana tek başına iktidar olan ve 15 yıllık iktidarı döneminde ulaştırmadan sağlığa, ekonomiden savunma sanayiine kadar pek çok alanda yaptığı büyük hizmetlerle halkımızın sürekli teveccühüne mazhar olan  Partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN kongremize katılmak üzere şehrimize geliyor.

Partimizin kurucusu, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ı hak ettiği şekilde büyük bir coşku ile karşılayacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyadaki bütün mazlumların sesi ve temsilcisi olan Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'dan tüm Dünya’ya önemli mesajlar verecektir. Halkımızla birlikte kendilerini sabırsızlıkla beklemekteyiz. Adnan  Günnar 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler haftasının önemine değinerek Teşkilat’a başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset