Günnar Her Fırsatta Akçaabat'ta

Günnar Her Fırsatta Akçaabat'ta

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Akçaabat’ta

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Akçaabat’ta

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde bir dizi ziyaret ve  incelemelerde bulundu. 
Günnar, AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatının her hafta Cuma günleri bir mahallede gerçekleştirdiği program kapsamında Tatlısu Mahallesini ziyaret etti. AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve teşkilat mensupları ile mahalleyi ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Günnar, vatandaşların dilek, temenni ve önerilerini dinledi. 
Milletvekili Günnar, Tatlısu Mahallesinin ardından Akçaabat İlçesinde yapılan et kombinası tesislerini inceledi. Günnar, “Et Kombinası tesisimizin yapımı tamamlanmak üzeredir. Akçaabat’ımız başta olmak üzere bölgemize hayırlı olsun. Modern kombinamız ile bölgemize hizmet vereceğiz” diye konuştu.
Programına esnaf ziyareti ile devam eden Dr. Adnan Günnar  AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları  başkanlığınca düzenlenen Danışma Meclisi toplantısı ve Mahalle Başkanları Mazbata törenine katıldı. Burada konuşma yapan Günnar "Akçaabat Gençlik Kolları Başkanlığının Türkiye çapında çok başarılı ve kaliteli programlara imza attığını belirterek emeği geçenleri tebrik etti. Konuşmasında Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ocak 2022 tarihinde Trabzon’a yapacağı ziyarete dikkat çeken ve Trabzon’dan tüm Türkiye’ye hatta tüm Dünya’ya çok güçlü bir mesaj vereceğini belirten Milletvekili Günnar; “Trabzon’a ve Akçaabat’a çok önemli yatırım ve projeler yapıldı. Projesi tamamlanmak üzere olan ve bir kaç ay içerisinde yapımına başlanacak olan Güney Çevre Yolu daha iki gün önce ışığı gördüğümü Turkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun tüneli Zigana Tüneli, Kanuni Bulvarı, Trabzon’un 3. Üniversitesi Trabzon Üniversitesi,  Trabzon Et Kombinasiı, Şehir Hastanesi, Havalimanı Yenileme calışmaları gibi cok büyük ve önemli  projeleri yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bütün bu yatırımların hız kesmeden devam etmesi ve Türkiye’nin dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına girmesi hedefine ulaşması için gece gundüz çalışmaya devam etmeli ve yaptığımız  bu hizmetleri vatandaşlarımıza anlatarak 2023, 2053 ve 2071 yılı hedeflerimize hep birlikte ulaşmalıyız” dedi.

adnan-gunnar-akcaabat-2.jpgadnan-gunnar-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Siyaset