Günnar "Güçlü Türkiye İçin Sandığa Gidelim"

Günnar "Güçlü Türkiye İçin Sandığa Gidelim"

Günnar "Güçlü Türkiye İçin Sandığa Gidelim"

Güçlü TÜRKİYE için sandığa gidelim.

31 Mart Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalar kapsamında 27 Mart 2019 Çarşamba günü Çarşıbaşı ve Akçaabat'ta çalışmalarını sürdürdü. Carşıbaşı'nda Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Mümin Nuhoğlu ve Cumhur İttifakı teşkilat mensuplarıyla birlikte esnaf ve vatandaş ziyafetleri yaparak Belediye Başkan Adayı Mümin Nuhoğlu’na destek istedi. Akşam saatlerinde Çarşıbaşı gençlik kolları tarafından düzenlenen "gençlik şölenine" katılan Mv. Günnar, burada bir konuşma yaparak; "Cumhur İttifakı sadece bu yerel seçimler için kurulmuş geçici bir ittifak değildir. Temeli Yenikapı'da atılmış olan hatta daha da öncesinde, temeli 15 Temmuz hain darbe girişimini önlemek ve durdurmak için o kanlı gecede kurulmuş olan ve inşallah seçimlerden sonrada devam edecek uzun soluklu bir birlikteliktir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi Cumhur ittifakı tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan anlayışı çerçevesinde ülkemizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruma ittifakıdır" şeklinde konuştu.

Çarşıbaşı programının ardından akşam programı için Akçaabat'a giden Milletvekili Günnar burada önce Yaylacık mahallesi daha sonrasında ise Sarıtaş mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Burada da oldukça kalabalık bir topluluğa hitap eden Günnar, 31 Mart yerel seçimlerinin öneminden bahsederek Büyükşehir’de Murat Zorluoğlu’na, Akçaabat’ta Osman Nuri Ekim’e destek istedi.

Cumhur ittifakına verilen her 1 oy'un Kandile, Fetö’ye ve Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini istemeyen güçlere karşı verilecek bir mesaj ve atılacak tokat olduğunun düşünülerek buna göre hareket edilmesini ve mutlaka sandığa gidilerek en önemli vatandaşlık görevi olan oyun kullanılması gereğinin altını çizdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset