Güner "Millet İçin Buradayız"

Güner "Millet İçin Buradayız"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Ankara'da gerçekleştirilen, 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu

. Güner, iktidar partisini işaret ederek, "Milletimizin kamu kaynaklarıyla yapılan seçim yatırımlarına karnı tok. Millet seçimi değil; geçimi düşünüyor. Bizler de milletimizin geçimini düşünüyoruz. Milletimiz için buradayız.' dedi.

 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner,  Ankara'da gerçekleştirilen  İYİ Parti 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı ve   seçim sürecinde yürüttüğü çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.  14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin Türkiye Cumhuriyeti açısından hayati bir öneme sahip olduğunu ifade eden Güner, "Bizler ve partimiz bu sürecin ciddiyetinin farkındayız. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızı, halkımızı, basın mensuplarımızı, sanat ve spor camiasını, meslek kuruluşlarımızı dinlemeye gayret gösteriyoruz. Türk toplumunu, özellikle de Trabzon halkını özlenen gerçekçi ve kucaklayıcı siyaset anlayışına kavuşturmayı hedefliyoruz. Şehrimizin sorunlarını da, öncelikli ihtiyaçlarını da geçmişte yürütmüş olduğum, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevimden ötürü çok iyi biliyorum. Geçmişten gelen tecrübemi Trabzon halkının lehine kullanmak üzere vatandaşlarımızdan destek bekliyorum." şeklinde konuştu.

Ankara ATO'da gerçekleştirilen İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı hakkında da konuşan Güner, "Buradaki mahşeri kalabalık bizlere güç veriyor, temin ediyoruz ki bizleri iktidara taşıyacak olan bu gücü, teveccühü sadece ve sadece milletimizin lehine kullanacağız." dedi.aslan-guner-dik-foto.jpg

İktidar partisinin, seçim sürecinde dengeleri değiştirmek adına her yolu deneyeceğini de aktaran Güner, " İktidar partisi; kaybetmek kaygısıyla olacak ki vaatlerimizi, çalışmalarımızı, stratejimizi yakından takip ediyor. Seçimi kaybetme kaygısıyla 21 yılda yapamadıklarını alelacele tamamlama gayreti gösteriyor. Öyle görünüyor ki muhalefet olarak geriye kalan 26 günlük sürede iktidar partisine çok şey yaptıracağız ancak; milletimizin kamu kaynaklarıyla yapılan seçim yatırımlarına karnı tok. Millet seçimi değil; geçimi düşünüyor. Bizler de seçimi değil  milletimizin geçimini düşünüyoruz. Milletimiz için bu yola çıktık, onlar için buradayız. Trabzonlu hemşerilerimiz için buradayız. Onların da takdiri ve teveccühü ile tarih yazacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

aslan-guner-iyi-parti-genel-merkezi-toplantisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset