GELECEK PARTİSİ ESNAF ZİYARETİ YAPTI

GELECEK PARTİSİ ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Gelecek Partisi Trabzon İl başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Okan KOÇ Akçaabat'ta esnaf ziyareti yaptılar.

İlçe Başkanı Okan KOÇ yapmış olduğu açıklamada; "Derdini anlatabilmek için boş kasasını gösteren, artan zamlardan sonra lambalarını kapalı tutan, maliyetlerin yüzde yüz arttığını söyleyen, toplam faturaların kirayı geçtiğini ve 2001 krizinde bile böyle bir durumla karşılaşmadığını dile getiren esnaflarımızla karşılaştık, çözüm önerilerimizi sunduk, bu buhrandan millet olarak birlikte çıkacağımızı dile getirdik"  dedi.

368632c9-b56d-4c61-b84d-bec1ee05bff7.jpg

Esnafımız bilinçli, Sn Ahmet Davutoğlu'nun şeffaflık, siyasi ahlak yasası ve ihale kanunu çıkarmak istemesi AK Parti’den ihraç edilmesine sebep oluğunu biz değil esnafımız dile getirdi. Ayrıca, bıraksınlar dava dava söylemlerini millet aç, yolsuzluk, usulsüzlük, adaletsizlik, liyakatsizlik, israflar, zamlar almış başını gidiyor diye de feryat ettiklerin sözlerine ekledi. Koç Halkımızın refahı ve huzuru için ERKEN değil HEMEN SEÇİM istediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset