Gedikli Teşekkür Etti.

Gedikli Teşekkür Etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Gedikli,  Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün’e teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Gedikli,  Emre Akgün’e teşekkür etti.

GEDİKLİ’DEN AKGÜN’E TEŞEKKÜR

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Gedikli Yaylacık Dörtyol kavşağı üzerinde bulunan kayalar mevkisinde yaşanan ölümlü trafik kazalarının yol çalışmasından kaynakladığını defalarca dili getirdiklerini söyledi. Gedikli İlçe kaymakamımız Sayın Dr Soner Şenel başkanlığında yapılan toplantıda Ak Parti İlçe Başkanımız Emre Akgün konunun takipçisi olacağını ve en kısa sürüde sorunun halledilmesi için karayolları Müdürü ili görüşeceğini bana iletti. Yol çalışmasına yapan ekipler çalışmalarını büyük kısmını tamamladılar. Asfaltlamada yoğunlaştırırken yolun çizgileri çizilirken bariyerler içinde çalışmaları devam ettiğini gördük.

Başkanı Eyüp Gedikli bu ülkemize, ilçemize hizmet edenlere teşekkürü bir borç biliriz. Bazıları gibi sözüne ilgisiz kalmayan bu konuda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Ak parti İlçe Başkanı Emre Akgün ‘e bir kez daha teşekkür ettiklerin söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset