Eski Günlere Dönmeyeceğiz

Eski Günlere Dönmeyeceğiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin tekrar eski günlere dönemeyeceğini söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin tekrar eski günlere dönemeyeceğini vurgulayarak, “Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini istemeyenler farklı yollardan Türkiye'nin içine sızmaya çalışıyor. Bunlara tabii ki geçit vermeyeceğiz. Hele ki Trabzon geçit vermeyecek” dedi.

Trabzon’da doğup, buralarda büyüdüğünü anlatan Karaismailoğlu, “Bu sokakların bize vermiş olduğu enerjiyle Türkiye'nin 81 vilayetine imza atmaya çalışıyoruz. Çok büyük işler yapıyoruz. Dünyanın en özel işlerini yapıyoruz. Memleketimizin her ferdi bunları çoktan hak ediyordu. Bizim işimiz milletimize hizmet etmek. Yaptığımız işlerle hem milletimizin hayatını kolaylaştırıyoruz hem de ülkemizin istihdamına, üretimine ekonomisine, tarımına, hayvancılığına oldukça katkılar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

DAHA FAZLA KOŞTURACAĞIZ

 

“Trabzon'un gelişmesi, büyümesi için ne gerekiyorsa daha fazla koşturacağız” diyen Karaismailoğlu, hep beraber birlikte oturacaklarını, tasarlayacaklarını ve icraata geçireceklerini kaydetti. Türkiye genelinde de çok büyük işler yapıldığını, ülkenin ve çocukların geleceğini tasarladıklarını belirten Bakan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

 

“Bunlar güçlü lider sayesinde oluyor. 21 yıldır Türkiye'deki bu istikrar süreci, bu güven ve huzur ortamında artık sürekli projelerimizi konuşuyoruz. Memleketimiz için yapabileceklerimizi konuşuyoruz. Bunları konuşmamızın en önemli etkenlerinden bir tanesi bu ülkede sağlanmış olan güven ve huzur ortamıdır. Biz çok bedeller ödedik. Bunu en iyi bilenler de Trabzonlulardır. Her evde bir şehidimiz var. Her köyümüzde şehidimiz var. O yüzden bunları yapanlara dersini vermemiz gerekiyor. Biz, eski günlere tekrar geri dönemeyiz. Biz bedel ödeyemeyiz. Karşımızdakileri görüyorsunuz. Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini istemeyenler farklı yollardan şimdi Türkiye'nin içine sızmaya çalışıyorlar. Ama bunlara tabii ki geçit vermeyeceğiz. Hele ki Trabzon geçit vermeyecek.”

 

 

ZİGANA TÜNELİ’Nİ 5 YILDA BİTİRDİK

 

Bakanlık olarak Trabzon özelinde birçok proje yaptıklarını, ancak bunun yeterli olmadığını dile getiren Karaismailoğlu, Trabzon’un büyümesi için ne gerekiyorsa yapacaklarımı söyledi. Trabzon’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırladığını, Trabzonluların sevgisini ve saygısını gösterdiğini ifade eden Karaismailoğlu, ayrıca Çarşamba günü en büyük projelerden biri olan Yeni Zigana Tüneli’ni açtıklarını kaydetti.

 

Bakan Karaismailoğlu, “Eski Türkiye'yle yeni Türkiye'yi karşılaştıran çok büyük bir örnektir. Bugün 17 yılda 3 kilometrelik Bolu Tüneli’ni bitiremeyen Türkiye’den, 5 yılda 14.5 kilometrelik Zigana Tüneli’ni bitiren bir Türkiye’ye geldik. Bu yatırımlar ülkemizin gelişmesi için devam edecektir” değerlendirmesinde bulundu.

 

GÜNEY ÇEVRE YOLU İLE BÜTÜN SIKINTILARI TARİHE GÖMECEĞİZ

 

Aynı şekilde Trabzon’da yatırımlara değinen Karaismailoğlu, Kanuni Bulvarı’nın bitirileceğini, Güneş Çevre Yolu’nun temelini attıklarını kaydetti. Çevre yolu ile birlikte bütün sıkıntıları tarihe gömeceklerinin altını çizen Karaismailoğlu, pandemiden sonra turizmin patladığını aktardı. Bakan Karaismailoğlu, “Turizm sektörünün geliştirilmesi için planlı bir şekilde büyümemiz gerekiyor ve bunu da planlı bir şekilde geliştirmemiz gerekiyor. Hizmetin kalitesinden ödün vermeden turizm sektörünü geliştireceğiz. Trabzon'a olan ilgiyi de daha da arttıracak Trabzon Yeni Havalimanı projemizi de açıkladık. Denize dolgu Türkiye'nin üçüncü ve dünyanın en özgün havalimanlarından bir tanesini Trabzon'a yapacağız. Artık Trabzon'a gelen misafirlerin ilk andan itibaren çok daha güzel bir şekilde karşılayıp, çok daha güzel bir hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

KUYUMCULUK SEKTÖRÜ DE GELİŞEN TURİZMDEN FAYDALANMALI

 

Kuyumculuk sektörünün de gelişen turizmden faydalanması için yapılması gerekenler olduğunu, Kuyumcular Odası Başkanı ile bunu konuşup, değerlendireceklerini söyleyen Karaismailoğlu, “Trabzon'a Orta Doğu'dan gelen turistin buradaki el emeği ürünlere erişmesi için ve onların tanıtılması için ilave işlerin yapılması gerektiğini görüyoruz. Onu da inşallah sizlerle birlikte yaparak, doğrudan satışı mümkün kılacak imkanları üreteceğiz” dedi. 

 

Konuşmasının ardından Karaismailoğlu, esnafı ziyaret etti, onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset