Ekim'e Tebrik Ziyareti

Ekim'e Tebrik Ziyareti

Ekim'e Tebrik Ziyareti

BALTA’DAN EKİM’E TEBRİK ZİYARETİ

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerini kazanarak göreve başlayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i makamında ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Başkan Ekim’i tebrik eden Balta, 25 yıllık görev süresi içerisinde hiçbir şaibeli işe karışmadan görevini tamamlayan değerli büyüğümüz Şefik Türkmen’in herkese örnek teşkil ettiğini belirtti. Balta konuşmasına şöyle devam etti; “Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e belediyecilikte üstlendiği sorumlulukta gönülden inanıyorum ve her zaman destekliyorum. Kendisiyle meslektaşız. Çevreyi koruyan ve yeşile sahip çıkan bir başkan olacağına eminim. Osman Nuri Ekim’in Türkiye’de Akçaabat’ın adını ön plana çıkaracak, Akçaabat’ı bir marka haline getirecek önemli projeleri var. Her zaman omuz omuza çalışacağız. Desteğimizi esirgemeyeceğiz. Değerli başkanımız Şefik Türkmen’den devraldığı emaneti layıkıyla yerine getireceğine bizler inanıyoruz; Akçaabatlılar da inanıyor ki kendisini başkan olarak seçtiler. Belediye de Akçaabat da emin ellere emanet edildi. Belediyecilikte %51 güler yüz ve tatlı dil, %49 ise hizmettir. Hizmet konusunda Osman Bey gerekli çalışmaları eksiksiz yapacaktır. Görüyorum ki tatlı dil ve güler yüzlü olma konusunda da kendisi gayet başarılıdır. Allah, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i görevinde muvaffak eylesin; başarıları daim olsun.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti, dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise güzel temennileri için Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta’ya teşekkür ederek “Belediyecilik zor iştir. Ancak ele ele vererek her zorluğun üstesinden geleceğiz. İyi durumda olan borçsuz bir belediyeyi değerli başkanımız Şefik Türkmen’den devraldım. Bu emanete her zaman ve her koşulda layık olmaya gayret edeceğiz. İş konusunda gerekli bilgi, birikim ve tecrübeye sahibim. Önemli ve büyük projelerle güzel işler yapacağız. Makam için değil hizmet aşkı için bu göreve talip olduk ve en iyi şekilde görevimizi Akçaabat Belediyesi ailesi olarak yüksek motivasyonla yerine getireceğiz.” dedi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta’ya ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve partililer eşlik etti.

e1-002.jpge2-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset