CHP Akçaabat'ta İstifa

CHP Akçaabat'ta İstifa

Değermenci: “Artık gerçek CHP’lilerin konuşma zamanıdır.” Dedi, istifa etti.

CHP’de HDP istifası CHP Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Değermenci, partisinin Atatürk çizgisinden uzaklaştığını ve bazı milletvekillerinin HDPKK ile birlikte hareket ettiğini belirterek, partisinden istifa etti.

Değermenci: “Artık gerçek CHP’lilerin konuşma zamanıdır.” Dedi.

CHP Akçaabat ilçe yönetim kurulu üyesi İbrahim Değermenci, parti genel merkezinin olumsuz davranış ve söylemlerinden dolayı ilçe teşkilatı olmak üzere partisinin tüm organlarından istifa ettiğini açıkladı. “PKK İLE OMUZ OMUZA HAREKET EDİYORLAR” CHP Akçaabat’ta şok bir istifa yaşandı. Partinin ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi İbrahim Değermenci,  genel merkezin olumsuz davranış ve söylemlerinden ötürü Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin ilçe teşkilatı olmak üzere tüm organlarından istifa ettiğini duyurdu.

 CHP’nin Atatürk’ün çizgisinden uzaklaştığını ve bazı milletvekillerinin PKK ile beraber hareket ettiğini ileri süren Değermenci, “Atatürk’ün CHP’lileri bu durumu hazmetmiyor” dedi. Değermenci, “Yıllarca CHP’ye hizmet edip ilçe yöneticiliğine kadar geldim. Ancak son yıllarda gördüm ki özellikle genel merkezdeki yöneticiler, Atatürk’ün çizgisinden uzaklaşıp koltuk sevdasına olumsuz yazılı beyanatlarda ve söylemlerde bulunuyorlar. Bazı CHP’li milletvekilleri, yüzlerce masum insanı ve askerimizi şehit eden PKK ile omuz omuza hareket ediyorlar. Atatürk’ün CHP’lileri bu durumu hazmetmiyor. Artık gerçek CHP’lilerin konuşma zamanıdır. Önümüzdeki genel seçime kadar parti içindeki sahte CHP’liler temizlenmezse hiçbir zaman partiye geri dönmeyeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset