Birincioğlu Resmen Aday Adayı

Birincioğlu Resmen Aday Adayı

Akçaabat Belediye başkanlığı için aday adayları bir bir ortaya çıkıyor. Daha önce aday adayı olduğunu belirten Aydın Birincioğlu, AK Parti'den resmen aday adayı oldu.

 

Akçaabat AK Parti Binasında gerçekleşen müracaatta, Aydın Birincioğlu, müracaat evraklarını  İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Altuntepe'ye teslim etti.

Müracaat dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Birincioğlu, Akçaabat'ta hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade etti.

Aydın Birincioğlu, Trabzon'un Ortahisar'dan sonra en büyük ilçesi olan Akçaabat, nüfusu ile, ekonomisi ve insanlarıyla mükemmel bir ilçedir. Bu güne kadar ilçemize hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum. Bu kutlu yolda sizin destek ve gayretlerinile yola çıktık. Buradan Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu resmen ilan ediyorum" dedi.

ak-parti-akcaabat-belediye-baskanligi-aday1.jpgaydin-birincioglu-akcaabat-belediye-baskan-aday-adayi.jpg

Aydın Birincioğlu'nun açıklamasına, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, iş adamları, partililer ve vatandaşlar katılarak destek oldu.

 

Aydın Birincioğlu Özgeçmişi

 

            5 Şubat 1962 de Trabzon ili Akçaabat İlçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini burada yaptı. Okuldan arta kalan zamanlarını babasının ticarethanesinde çalışarak geçirdi. Temmuz 1982 de vatani görevini ifa için askere gitti. 1984 yılında piyade onbaşı olarak terhis oldu.

 

            Şirket ortaklığı sebebiyle işyerleri olan Amasya/Merzifon, Kocaeli, Antalya, Denizli, Kırıkkale, Zonguldak ve Tekirdağ’da bayiilik çalışmaları için görev yaptı. Şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığından Belediye başkanlığı adaylığı için istifa etti.

            1994 yılında , Amasya Merzifon Refah Partisi Yönetim Kurulu Üyeliği, ve yine aynı yıl Müsiad Müstakil sanayici ve iş adamları derneğine üye olmuş, sırasıyla Fazilet Partisi Merzifon İlçe Başkanlığı, AK Parti Merzifon İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu, Üyeliği Akçaabat Akparti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliği ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanlığı, 2015 Yılı Müsiad Trabzon İl Başkanlığı’nın yanı sıra bir çok sivil Toplum kuruluşlarında üyelikler devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset