Başkan Koltuğunu Devretti

Başkan Koltuğunu Devretti

Başkan Koltuğunu Devretti

Başkan Sarıca, Koltuğu Devretti

"21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" kapsamında AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, başkanlık makamını haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesinde  down sendromlu Göktuğ Sevim'e devretti.

Down sendromunun oluşumundaki 21. kromozomu temsilen kutlanan "Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesinde bir süreliğine down sendromlu Göktuğ Sevim'e devretti. AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar'ın da yer aldığı  etkinlikte, Göktuğ Sevim, Adnan Günnar'dan çeşitli isteklerde bulundu. Göktuğ Sevim haftalık  toplantıya da iştirak etti.

"YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR"

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde AK Parti'ye yakışır bir farkındalık çalışması gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Başkan Akgün, "Bu anlamda 21. kromozomu da temsilen "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde başkanlık koltuğunu bir süreliğine down sendromlu bir kardeşimize teslim ettik. Down sendromlu kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak boynumuzun borcudur ve hayatımıza kattıkları +1 değerin farkındayız" dedi.

ak-parti-akcaabat-down-sendreomu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset