Başkan Ekim'den

Başkan Ekim'den

Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.

2019-2024 yılları arasında Akçaabat’ta söz verdiği projelerin büyük bir kısmını şehre kazandıran mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  yeni dönemde de Akçaabat’a vizyon katacak işlere imza atacak.

Yediden yetmişe her yaşa ve her kesime hitap eden projeler üreten Başkan Ekim, Akçaabatlıların huzur ve güven içerisinde verimli ve kaliteli zaman geçirebileceği alanların oluşturulması için yapılan projeleri oldukça önemsediğini dile getirdi.

Yeni dönemde Akçaabat’ta mevcut sosyal aktivite alanlarına ek olarak farklı konseptlere sahip yeni sosyal aktivite alanlarının oluşturulacağını belirten Başkan Ekim, bu projelerini şöyle anlattı; “Bugüne kadar Akçaabat’ımızda hayata geçirdiğimiz projelerimizde ve bundan sonra da şehrimiz için yapacağımız projelerimizde Akçaabat’ımızı bütüncül bir yaklaşımla ele aldık. Akçaabat’ımızı ve Akçaabatlılarımızı önemsiyoruz. Hemşehrilerimizin yaşam standartları yüksek bir hayat sürmesini arzu ediyoruz. Bu sebeple hem şehrimizin siluetine ve konumuna yakışır hem de hemşehrilerimizin gerek bireysel gerekse ailecek verimli vakit geçirebilecekleri yeni sosyal alanlar oluşturacağız. Akçaabat’ımıza çok yakın adeta yayla niteliğinde eşsiz bir manzaraya sahip bir alanı yeni dönem için piknik ve mesire alanı olarak planladık ve projelendirdik. Bu alan, hem Akçaabat’a çok yakın hem de Trabzon havalimanına 20-24 dakika mesafede. Yani hem yerli halkın hem de turistlerin kolaylıkla ulaşabileceği bir konumda yer alıyor. Piknik ve mesire alanı olarak belirlediğimiz bu alan içerisinde kamelyalar, mangallar, piknik alanları, oyun ve eğlence alanları gibi alanlar oluşturacağız. Bu alanda yediden yetmişe tüm hemşehrilerimiz huzurla ve güven içerisinde vakit geçirebilecekler.” Dedi.

AKÇAABAT’A KADINLAR PLAJI YAPILACAK

Akçaabat ve Akçaabatlılar için çalışan; herkesin isteklerini ve taleplerini dinleyen, bu istekler doğrultusunda projelerine şekil veren Başkan Ekim, Akçaabatlı kadınların çok istediği Kadınlar Plajını yeni dönemde Akçaabat’a kazandıracak. Başkan Ekim, şehirdeki plajları düzenlemek ve arttırmak konusunda çok kararlı olduğunu vurgulayarak “Sahil şehri olan Akçaabat’ımızda mevut plajlarımız yaz aylarında kapasitesinin üzerine çıkıyor. Bu sebeple Trabzon Büyükşehir Belediyemizle birlikte mevcut Mersin plajımızı yeniden ele alarak ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte düzenleyeceğiz; kapasitesini arttıracağız. Ayrıca Akçaabat Yıldızlı Sahil Düzenlemesi ile mevcut plajlara dokunmadan yeni plajlar oluşturma hedefindeyiz. Bunun yanı sıra hanım kardeşlerimiz için talepleri ve yoğun istekleri üzerine kadınlara özel Kadınlar Plajı yapacağız. Kadınlar Plajını Akçaabat’ımıza yine Trabzon Büyükşehir Belediyemizle birlikte kazandıracağız. Tüm hemşehrilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda Akçaabat’ımız için birçok proje oluşturduk. Allah’ın izniyle ve hemşehrilerimizin destekleriyle yeni dönemde bu projelerimizi de şehrimize kazandıracağız. Bugüne kadar yaptıklarımız bugünden sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Bugüne kadar yaptıklarımızla şehrimizi şahlandırdık. Bugünden sonra yapacaklarımızla ise Akçaabat’ımızı abad edeceğiz. “ dedi.

akcaabat-yeni-yasam-alanai.jpeg

akcaabat-yeni-yasam-alanai1.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Siyaset