Altıntepe’den Jest

Altıntepe’den Jest

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel anlamlı jest.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel anlamlı jest. Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, 8 Mart gününe isabet eden AK Parti’de İlçe Başkanı Altıntepe, toplantının yönetimini en kıdemli bayan yönetici Ayfer Başaran’a devrederek takdir edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, toplantı salonuna ilk girişiyle sürprizlerine başladı. Bayan Yönetim Kurulu Üyeleri Doğa Sivrikaya, Tülin Tunç, Nesrin İlhan, Ayfer Başaran ve Gülşen Kuvvet ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin’e daha önce hazırlattığı hediyeleri takdim eden Altıntepe, bu anlamlı hareketiyle alkışlandı. Altıntepe ve yönetim kurulu üyeleri bayan yöneticilerin günlerini tüm samimiyetleriyle kutladı.

7f551a20-381a-4079-bc58-e7d1876585d7.jpg

İlçe Başkanı Altıntepe’nin sürprizi bununla da kalmadı. Toplantının açış konuşmasını yapan Altıntepe, İlçe Yöneticisi Ayfer Başaran’a hitapla kendisini koltuğuna davet ederek toplantının sevk ve idaresini Başaran’a devretti. En kıdemli bayan yönetici olarak toplantının idaresini devralan Başaran, bu anlamlı jest karşısında duygulanırken İlçe Başkanına, ömrü boyunca unutamayacağı bu anlamlı davranışı için memnuniyetini belirterek teşekkür etti.

İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, 8 Mart’ın artık bilinen anlamıyla çok çok özel bir gün olduğunun altını çizerek duygularını şu sözleriyle ifade etti: “Dinimiz ve toplumumuz için en kıymetlilerimiz olan ve el üstünde tuttuğumuz, Cennet’in anahtarları adeta ellerinde bulunan annelerimiz, kadınlarımız birer nadide çiçektir. Kadınlar Günü’nde bir kez daha onlara duyduğumuz minnet duygularımızla bizlere sundukları her türlü kazanımları için her birine ayrı ayrı teşekkür ederek günlerini kutluyor, aramızda ayrılanları da rahmetle anıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset