Altıntepe'den Bayram Mesajı

Altıntepe'den Bayram Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altıntepe mesajında, “değerli hemşehrilerimizin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve bayramlar diliyorum." dedi.

Başkan Altıntepe, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar çok özel günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir. Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramları, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir.

Bayramlar! Sevinme günüdür, barış günüdür.

Bayramlar! Her türlü olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp kucaklaşma günüdür.

Bayramlar! Birlik beraberlik içerisinde huzura yürüme günüdür.

Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir.

Bu Kurban Bayramı`nda da her bayramda olduğu gibi; dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü ve mutluluğumuzu en içten şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız.

Ancak dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle gerekli önlemleri almamız; başta kendi sağlığımız, sevdiklerimiz ve ülkemiz adına büyük önem arz etmektedir.

Sizlerin de alacağı kişisel önlemler ve sosyal mesafe kurallarına göstereceğiniz dikkatle bu bayram da sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını en üst seviyede yaşayacağız. Hep birlikte daha güzel ve daha sağlıklı günlere ulaşacağız.

İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak; sağlıklı ve hoşgörülü ortamın, İlçe halkımızın birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım.

Bayramlar; aynı zamanda, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli zamanlardır.

Bugüne kadar her konuda birlik, beraberlik ve kardeşlik örneği gösteren değerli hemşehrilerimin, bu duygulara özen göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günleri bizlere en yakışacak şekilde yaşayacaklarına olan inancım tamdır.

Ayrıca bayram trafiğine çıkan tüm vatandaşlarımızdan, tüm şoförlerimizden; trafik kurallarına uymalarını, son derece dikkatli araç kullanmalarını istiyor, varacakları yerlere emniyetle gitmelerini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşehrilerimizin ve milletimizin Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve bayramlar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset