Altıntepe'den 30 Ağustos Mesajı

Altıntepe'den 30 Ağustos Mesajı

Altıntepe'den 30 Ağustos Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü vesilesiyle yayınladığı açıklamada, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan zaferin dünya tarihinin en büyük kahramanlık destanlarından olduğunu söyledi. Altıntepe, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Türk Milletinin bağımsızlık destanlarından biri olarak tam 100 yıl önce 30 Ağustos 1922’de kahraman Türk ordusunun milletiyle birlikte yazdığı ve düşmanı topyekûn denize dökerek Türk topraklarından kazıdığı 30 Ağustos Zaferi, dünya tarihinin görüp göreceği en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçmiştir.

Türk Milleti tarihin adeta akışını değiştiren, büyük bir destan yazmıştır. Türkün gücünü ve sarsılmaz azim ve iradesi ile vatan ve millet sevgisini, şanlı geçmişinden aldığı gücüyle şahlanışını, kahramanlıklarına bir yenisini daha ekleyişini tüm dünyanın bir kez daha hayranlıkla izlediği büyük bir zaferdir Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi.

Belleklere kazınan bu eşsiz başarıyı, 30 Ağustos Zaferi’ni bizlere yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Tarihin hiçbir döneminde hürriyet ve bağımsızlığından ödün vermeyen Türk Milleti’nin dünyanın masa başında yazılmak istenen tarihine bir kez daha Türk’ün sağlam iradesi ve ordusuyla yekvücut olup tam bir inanmışlıkla vurduğu mühür olan 30 Ağustos Zaferini bayram olarak kutlamamızı, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına borçluyuz ve onlara layık olmanın bilinciyle 100 yıl sonra aynı azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz.

Akıttıkları kanları, verdikleri canları pahasına bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizin anısından aldığımız kuvvetle millet olma bilincinin en kudretli tohumlarının atılması ve tahkimiyle nesilden nesle gururla abideleşen kutlu davamızın getireceği daha nice zaferlere olan inancımızla aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, sevgi, hürmet ve minnetle anıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset