Altıntepe Net Konuştu "Buna İzin vermeyiz"

Altıntepe Net Konuştu "Buna İzin vermeyiz"

Altıntepe Net Konuştu "Buna İzin vermeyiz"

 

İnfial yaratan proje sonrası en net açıklama Altıntepe’den “Bu proje gündemden kalkmıştır. Bir daha gündeme getirilemez” dedi.

Karayolları tarafından Akçaabat Söğütlü ve Yıldızlı sahillerinden geçirilmesi planlanan yol için  en net açıklamayı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe yaptı. Akçaabat Ajans’a yaptığı açıklamada, böyle projenin gündemde olmadığını ifade etti. Altıntepe “Karayolları tarafından bu şekilde bir proje çalışması oldu. Fakat buna karar verecek olan Bakanımız  dahil tüm yetkililer ile konuşarak böyle bir projenin doğru olmayacağını ilettik. Bizim de kanaatimiz bu şekilde olmayacağı yönündedir.” dedi.

Millete Sözümüz Var

Akçaabat’ın geleceğinin turizm olduğunu ve buna paralel olarak seçim döneminde Söğütlü ve Yıldızlı sahilleri için millete söz verdiklerini ifade eden İlçe Başkanı Altıntepe “Biz seçimde milletimize bu alanların, yürüyüş, bisiklet ve sosyal alanla ile Atakum sahili gibi olacağının, Akçaabat’tan Akyazı Stadyumuna kadar tesisler yapacağımızın sözünü verdik. Şimdi gündemden kalkan bu projeleri ortaya atmak doğru değildir. Bu şekilde bir projeyi bundan önce kabul etmedik bundan sonra da kabul etmeyiz” dedi.

Çözüm Çevre Yoludur

Denizi doldurarak şehirleri denizden uzaklaştırmanın doğru bir yaklaşım olmadığını da dile getiren Hüseyin Altıntepe “Şuan için Akçaabat’ın beklediği Yaylacık Hastane Kavşağı ve Trabzon Üniversite önündeki kavşağın yapılmasıdır. Bunlar geçici bir çözüm olacaktır. Biz çözüm olarak güney çevre yolunun yapılmasından yanayız. En azından Akçaabat geçişi ile buna başlanabilir. Bu şekilde hem daha ekonomik yol yapmış oluruz hem de sahillerimizi kaybetmemiş oluruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset