Alşan MHP'den Aday Adayı

Alşan MHP'den Aday Adayı

Alşan MHP'den Aday Adayı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) Akçaabat Belediye Başkanlığı için 3. Aday Adayı Osman Zeki Alşan oldu.

MHP Akçaabat İlçe Binasında gerçekleşen adaylık açıklamasına, Trabzon eski milletvekili Süleyman Yunus Latifoğlu, İlçe Başkanı Adem Çelik, Belediye meclis üyeleri Zübeyda Kaza ve Hasan Doğan, Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy ve partililer katıldı.

Adaylık açıklamasında bir konuşma yapan Osman Zeki Alşan, Akçaabat’ın sorunlarını yaşayan birisi olarak çözüm yollarının da bildiğini ifade etti. Alşan konuşmasında “uzun yıllardır Akçaabat’ta çok farklı sektörlerde ticari alanda esnaf olarak faaliyette bulundum.  8 Yıl Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı olarak esnafımıza gururla hizmet ettik. Bu süreçte siyasetten hep uzak kaldım. Kısmet bu önemli ve güçlü partide siyasete girmekmiş. Kısmet bu günmüş. Akçaabat aşığı bir kardeşiniz olarak ilçe dışına yatırımlarım olduğu halde halkımızla iç içe olmaktan her zaman büyük mutluluk duydum. İlçemizdeki sorunlarını bizzat yaşadığım için eksiklerin farkındayım. Yapılması gerekenleri içinizden biri olarak çok iyi analiz ettiğime inanıyorum. Halkımızın sorunlarına objektif bakış açısıyla yaklaşmayı yeni bir adroyla yeni projelerle büyük bir heyecanla bu göreve talibim” dedi

“Ben değil Biz ilkesiyle hareket edeceğim”.

Alşan “Ben değil biz ilkesiyle hareket edeceğiz. Parolamız değişim ve halka hizmettir. Her şey Akçaabat için Akçaabat’ın gelişmesi ve her alanda örnek bir şehir olmasını istiyoruz. Yeni projeler için gerekli çalışmalar yapmaktayım” şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonrasında Osman Zeki Alşan adaylık dilekçesini Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik’e teslim etti.

Adaylık açıklamasına MHP'nin diğer aday adayları Hasan İncehasan ve Yakup Can da katıldı

osman-zeki-mhp.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset