Akgün'den Teşekkür

Akgün'den Teşekkür

Akgün'den Teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde elde edilen başarılı sonuç nedeniyle Akçaabat seçmenine, tüm AK Parti kadrolarına, birlikte çalışmalar gerçekleştirdikleri sivil inisiyatif temsilcileri ve eski yeni teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

 

Akçaabat’tan almış oldukları desteğin önemine dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, “AK Kadroları Türkiye’nin geleceğinin teminatıdır. Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacaktır. Halkımız da bu gerçeği aynıyla okumuş ve desteğini özellikle verdiği tarihi oyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için göstermiştir.” dedi.

“Akçaabat’a en kalbi duygularımla teşekkürü bir borç bilirim” sözleriyle elde ettikleri başarının Akçaabat’la kurdukları doğru empatinin neticesi geldiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Sadece seçim zamanı değil her zaman hemşerilerimizin yanında olmanın, kederli ve sevinçli günlerinde ortak duygularda bütünleşmenin, Akçaabat’ı içselleştirerek her anında ve sorununda, eksiğinde, ihtiyacında, beklentilerinde, gelecek planlamasında tam da sahada olmanın meyvelerini 24 Haziran günü almış olmak bizleri gururlandırmış, Akçaabat’ın Başkan’ına en sadık biçimde sahip çıkmasını beraberinde getirmiştir.

Yeni Türkiye’nin AK Kadroları halkından aldığı destekle daha ve önemli işleri birlikte başaracak, hedef olarak belirlediğimiz “HEDEF 2023, HEDEF 2053, HEDEF 2071” halkımızla yapılacak güç birliğiyle yakalanacak ve inanıyoruz ki aşılarak dünyada da önemli bir süper güç olmayı omuz omuza başaracağız.”

“Türkiye Cumhuriyeti 1. Başkanı” olarak ifade ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en kısa zamanda oluşturacağı kadrosuyla tüm dünyayı artık yeni bir düzenin beklediğinin görüleceğine de işaret eden AK Parti İlçe Başkanı Akgün, “Akçaabat halkının Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti kadrolarına verdiği desteğin çok çok önemli olduğunun bilincinde olarak İlçe Teşkilatımız da daha özverili çalışmalar yürütecek, emanete layık olmaya çalışacaktır.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset