Akgün Adaylığını Açıkladı

Emre Akgün Adaylığını Açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Emre Akgün, il başkanlığı binasında adaylık açıklamasında bulundu.

Akgün'ün konuşması şu şekilde;

 

Değerli dava arkadaşlarım, gönüldaşlarım ve çok değerli hemşerilerim..

Sizleri 11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayı arefesinde Selamların en güzeli olan Allah’ın selamıyla Selamlıyorum.

 

Konuşmalarıma başlamadan önce, 6 Şubat 2023 tahinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde de hissedilen,son Yüz yılın en büyük afeti olan depremde,hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Bu afette Devletimiz tüm imkânlarını anında bölgedeki vatandaşlarımızın hizmetine sunarken ;

Aziz Milletimiz ise afet bölgesinde adeta seferber olmuştur.

Devletimizden ve Milletimizden Allah razı olsun.Rabbim bir daha bizlere, Ülkemize böyle felaketler yaşatmasın.

Kıymetli kardeşlerim;

Kıymetli dava arkadaşlarım;

Türkiye’nin yegâne geleceği ve yeniden kurtuluşu olacağına inandığımız Ak Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar azimle, büyük bedeller ödeyerek oluşturmaya çalıştığı “Türkiye Yüzyılı” vizyon yaklaşımının hedefine doğru metanet ve kararlılıkla ilerlemektedir. Bende Ülkeme hizmet edebilmek için 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde sadece Ülkemizde değil , tüm Dünya’da mazlumların sesi olan ve hiç durmadan Milletine hizmet eden, yaptığı hizmetlerinin karşılığında ise girmiş olduğu bütün seçimlerde daha da büyüyerek yoluna devam eden Akparti’ye,bu gün sadece elimi değil gövdemi de taşın altına koymaya karar vererek Akparti milletvekilliğine talip olmaya karar vermiş bulunmaktayım. 

Bu kutlu davamızda bir nefer olarak öncelikle güzide şehrimiz ve Ülkemiz adına yapabilecek olduğumuz çok daha fazla hizmetlerimizin olduğunu düşünmekteyim. Bu heyecan ve hizmet etme arzusu ile çıkmış olduğum bu yolda İnşallah 14 Mayıs’ta hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve AK Parti’mizi her seçimde olduğu gibi bu seçimdede yine birinci parti olarak sandıktan çıkaracağız. Buna inancım, milletimize ise güvenim tamdır. 

TBMM’de Trabzonlu hemşerilerime en iyi şekilde hizmet edebilmek için çıkmış olduğum bu kutlu dava yolunda Hemşerilerimizi temsil edebilmek amacıyla desteklerinizi bekliyor ,Aynı davaya baş koymuş tüm Milletvekili aday adayı kardeşlerime de bu vesile ile başarılar diliyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyor hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar diliyorum.

emre-akgun-aciklama.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset