Akçaabat’ı turizmle geliştireceğiz

Akçaabat’ı turizmle geliştireceğiz

İYİ Parti Akçaabat Adayı Akbulut’tan turizmle ilgili önemli açıklamalar

 

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, Akçaabat’ın kalkınması için turizmin vazgeçilmez olduğunu belirterek turizmle ilgili önemli çalışmalarının olacağını açıkladı. Akçaabat’ın tarihiyle, doğasıyla, turizmiyle, sanatıyla, sporuyla yaşayan bir şehir olduğunu vurgulayan Akbulut “Akçaabat’ın geleceği, ekonomik büyümesi ve gelişmesi, istihdam yaratabilecek değerleri turizme bağlıdır. O nedenle turizm bizim önceliğimizdir.” dedi.

YILDIZLI’NIN RUHUNU YOK ETTİLER

Akçaabat’ın turizme giriş bölgesi olan tarihî Yıldızlı beldesini kavşakla tarumar ettiklerini kaydeden Akbulut “Bu şekilde Yıldızlı’nın ruhunu yok ettiler. Ama biz inşallah bunu tersine çevireceğiz. Şimdi Yıldızlı sahiline kuracakları kanalizasyon arıtma tesisiyle Yıldızlı’nın diğer turistik değerlerine gölge düşürecekler. Bununla da kalmayıp Kavaklı’dan başlayarak Akçaabat’ın sahillerini doldurarak yeni bir yol yapacaklar. Akçaabat’ımızı yok ettirmeyeceğiz.” diye konuştu.

 

TURİZM BÖLGELERİMİZİ İHYA EDECEĞİZ

Akçaabat’ın turizme hizmet edecek özgün değerleri olduğunu kaydeden Akbulut şöyle devam etti: “Biz turizm değerlerimizin tamamını bir bütün hâlinde düşünüyoruz. Allah’ın bize bahşettiği güzelliklerden Uçarsu Şelalemiz, Sera Gölümüz, Ortamahalle’miz, Mesebet ve Ayane Kıranlarımız, Akçakale ve Kirazlık Kalelerimiz ile Hıdırnebi, Kayabaşı, Simba, Hasandüzü Yaylaları’mızı geliştirip turizmi diri tutacağız. Biz Düzköy’ü de ayırmıyoruz. Çal Mağarası’nı ve Haçkalı Baba bölgelerimizi de kentimizin turizm hizmetinde etkin rol oynaması için var gücümüzle çalışacağız. Teleferik projesini kısa sürede gerçekleştireceğiz. İddia ediyoruz projelerimizle yalnızca turizm sektöründe yüzlerce kişiyi istihdam ettireceğiz.”

akbulut-turizmi-gelistirecegiz2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset