Akçaabat İyi Parti Basınla Tanıştı

Akçaabat İyi Parti Basınla Tanıştı

Akçaabat İYİ Parti yönetimi basınla tanışma programı düzenledi.

 

Bir süre önce yapılan kongre ile göreve yeni seçilen Akçaabat İYİ Parti yönetimi Akçaabat'ta görev yapan basın mensuplarıyla  bir araya geldi. Akçaabat Marina Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, parti yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan ilçe Başkanı Mısır, Akçaabat basını ile danışma ve kaynaşma  amacıyla düzenlenen kahvaltı düzenlediklerini ifade etti. Mısır "İlçemizde görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek danışmayı amaçladık. Bundan sonra da yine bir araya gelerek Akçaabat'ı daha ileriye nasıl götürürüz diye birlikte çalışacağız. Sizin fikirlerinizden faydalanarak Akçaabat'ta hizmet etmeye çalışacağız" dedi.

mustafa-misir-iyi-parti.jpg
İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır

iyi-partiti.jpg

İyi Parti Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; Başkan; Mustafa Mısır. Yönetim kurulu üyeleri; Nurcan Bozali, Nuray Yılmaz, Zeliha Sivrikaya, Ufuk Aydın, Yaşar Tuğlu, Bilgehan Şimşek, Ahmet Yazıcı,Ahmet Ercan, Muzaffer Çoban, Yılmaz Kuvvet, Cemal Çavuşlu, Ali Hotaman, Yücel İlik, Kemal Bayraktar,Hacı Akbulut, Sedat Şener, Seyfi Kalkışım, Kani Sivrikaya, Saddettin Çoban, Davut Uzun, Haydar Yetim,Nizam Uzun, Veysel Buruk, Umut Akkol, Abdulkadir Kara, Emre Yardım, Ayhan Kasap,Ali Kazaz, Hakan Tercan, Mehmet Ergel.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset