AK Parti Seçime Hazır

AK Parti Seçime Hazır

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığınca Akçaabat’ta son seçim toplantısı yapıldı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığınca Akçaabat’ta son seçim toplantısı yapıldı. Körfez Köfte Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, AK parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu ve Adnan Günnar, İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, partiler ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, AK Parti’nin sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşla iç içe olan bir parti olduğunu ifade etti.  Ekim konuşmasında “Yaklaşık 300 kişilik teşkilatımızla yağmur çamur demeden 80 gündür sahadayız,73 mahallemizi kapı kapı gezerek sıkılmadık el,girilmemiş  gönül bırakmadık. Şevkleyürüttüğümüz  seçim  çalışmalarımızda  sizlerle birlikte her kesim hemşerimize ulaştık, kendimizi anlatarak ,vatandaşlarımızı dinleme fırsatı bulduk. Bizim belediyecilik  anlayışımızın bir parçası olan gönül belediyeciliği kapsamında, vatandaşlarımızla sadece seçim döneminde değil seçim sonrası da gönül gönüle olacağımızı kendilerine ilettik. Amacımız tüm halkımızı kucaklamak ve sıkıntılarıyla hemhal olmak, kısacası tüm Akçaabatlıların belediye başkanı olmaktır” dedi.

 

       Osman Nuri Ekim konuşmasını şöyle sürdürdü “Kıymetli dava arkadaşlarım, gerekli incelemeler ve  çalışmalar sonucunda   vizyon projelerimizi  halkımız huzurunda açıkladık. Şahit olduğunuz gibi bizim projelerimiz ayağı yere basan   ,üzerinde iyi çalışılmış, gerçekçiprojelerdir. Akçaabat ‘a ivme kazandıracak projelerimizi halkımızın tümüne hitap edecek şekilde planladık ve yapamayacağımız hiçbir projenin alına  imza atmadık.Bu projeleri  faaliyete geçirmek için tüm gücümüzle gece gündüz çalışarak,halkımızın refah seviyesini arttırmayı  ve yaşanılabilirlik seviyesini yükseltmeyi hedeflemekteyiz. Değerli katılımcılar,bugün  itibarıyla son 1 günün içerisinde olup tüm eksiklerimizi tamamlamalıyız.Sandık kurulu üyerimize,meclis üyelerimize yönetici kardeşlerime ve tüm teşkilat mensuplarımıza  büyük görevler  düşmektedir.Seçimlerin sandıkta kazanılıp sandıkta kaybedileceğini asla  unutmamalı,vatandaslarımıza rahat oy kullanmaları adına yardımcı olmalıyız.Temennim ,seçim sürecinde aksaklık olmadan hayırlısıyla seçimi sonlandırmaktır. Son olarak 25 yılını Akçaabat a adayan ve Akaçaabatımızın her  zerresinde emeği olan değerli başkanımız ŞefikTürkmen e her zaman minnettar olacağımızı ifade ediyor,bundan sonraki süreçte kendisine sağlıklı ve sıhhatli bir ömür geçirmesini temenni ediyorum” dedi

untitled-2-019.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset