AK Parti 4 Ekiple Sahada

AK Parti 4 Ekiple Sahada

AK Parti 4 Ekiple Sahada

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, her yıl Ramazan ayında olduğu gibi mahalle ziyaret programlarına ilk haftadan başladı.

4 ekip halinde 73 mahallenin tamamını ziyaret etmeyi planlayan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, gerçekleştirdiği ziyaretlerin görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak Ramazan’ın bereketini de gözler önüne seriyor.

Mahallelerin bazılarından iftar daveti alarak Ramazan sofrasında ağırlanan, kimi mahallede teravih namazını eda eden ve sonrasında cemaat ve mahalle sakinleriyle sohbet ederek geleneksel Ramazan akşamlarını aratmayacak güzellikte programlar gerçekleştiren AK Parti Ramazan ekiplerinde 200 teşkilat mensubu görev alıyor.

Ziyaretler ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, seçim zamanı değil her zaman vatandaşın yanında olmaya çalıştıklarını ifade etti. Altıntepe “Akçaabat’ı dere tepe, dağ bayır, mahalle yaylasıyla bir ay boyunca arşınlayacak olan, 7’den 70’e Akçaabatlıların gönüllerine dokunmayı hedefliyoruz.  AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı olarak aynı şekilde geleneksel Cuma programlarına da hız kesmeden devam ediyoruz. AK Partiyi Milletimiz kurdu, Milletimiz iktidara getirdi, Millete hizmet etmekten başka bir gayesi olmayan bir siyasi partiden öte, Milletimizin tamda kendisidir. Tüm teşkilatlarımızla Milletimizin emrinde ve hizmetindeyiz, hizmetinde de olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mahalle ziyaretlerinde ilçe başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe'nin yanı sıra, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Başkan yardımcısı Serkan Özdemir, Eski ilçe başkanı Osman Çavuş ve yöneticiler ve partililer yer alıyor.

ahmeet-huseyin.jpg

 

osman-nuri-ekim.jpg

ahmet-huseyin-altintepe.jpg

serkan-ozdemir.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset