AK Parti 23 Yaşında

AK Parti 23 Yaşında

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti’nin 23. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

İlçe Başkanı Yılmaz, AK Parti’nin 23. Yaş günü dolayısıyla yayınladığı mesaj şu şekilde;

14 Ağustos 2001 tarihi, kutlu AK Parti davasına gönülden bağlıların olduğu gibi Türk siyasetinin, Türk demokrasisinin, asırlara hükmedecek Türk varlığının, egemenliğimizin dahi kilometre taşlarından biri, rahatlıkla söyleyebiliriz ki en önemlilerindendir.

 Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yeni bir kocaman altın sayfa Türk tarihinde açılmış, AK Parti siyasi anlayışıyla halkımız doğrudan yönetimin ana unsuru olmuştur. Halkın gerçek manada kendi kendini yönetimi; seçilmiş ilk Cumhurbaşkanıyla destanlar yazarak ülkemizin ufkunu adeta sonsuza açan AK Parti iktidarıyla mümkün olmuştur.

Diğer bir taraftan her yönüyle önünde saygıyla eğilinen, her türlü anlaşmazlığın çözümünde ilk akla gelen, her yönüyle gelişmişlik düzeyinde çağlar aşırtılan bir kamu düzeni tesisiyle ülkemizi, dünya devletlerinden müteşekkil devler ligine sokma dirayeti ve başarısı gösteren AK Parti, ezberleri bozmuş, köprüleri yakarak eskisi gibi olma imkânını ortadan kaldırma cesaretiyle Türkiye’nin geleceği olmuştur.

Kimsesizlerin kimsesi olma payesiyle mazlum coğrafyaların umudu olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, başarılarının üzerine daima fazlasını koyarak kutlu yolculuğunda 23 yılı geride bırakan AK Partimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

İnandığı yolda yürüyen, vatanı ve milleti için yürekleri yekpare atan, kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyanlardan teşekkül partimizin; Türk Milleti ve ülkemizin bağımsızlığı, vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için olduğu gibi dünya mazlumlarının da umudu olduğu bilincinden hareket eden AK KADROLARINI, inandıkları bu kutlu gaye ve 2053, 2071 hedefleri yolunda ülkemizin kazanacaklarına olan inançlarını arkalarına alarak yağmur çamur, düz bayır, dere tepe, az çok demeden halkımızın mütemadiyen yanında, yakınında, gönlünde olmaya özen göstererek yürüttükleri çalışma azimlerinden dolayı da canı gönülden tebrik ediyorum.

Söz veriyoruz; Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedeflere uygun Türkiye’yi, milletimizle birlikte el ele, gönül gönüle hep birlikte inşa edeceğiz. Ufuk çizgimiz budur. Evlatlarımıza miras bugünümüzü canla başla çalışarak mamur edeceğiz, halkımızın her bir ferdini yanımıza, büyük AK PARTİ AİLESİNE dahil ederek, her geçen gün güçlenecek ve HAKK bildiğimiz yolda büyüyeceğiz. Birçok hayalimizin gerçek olduğunu yine halkımızla görecek, nice AK PARTİ İKTİDARLARINI birlikte yaşayacağız.

Sözlerimin başında ifade ettiğim gibi; ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK.
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı
Muhammet Ali YILMAZ

adalet-ve-kalkinma-partisi-ak-parti-akcaabat-ilce-baskani-muhammet-ali-yilmaz-ak-partinin-23-yildonumu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayinladi-aa.jpeg

adalet-ve-kalkinma-partisi-ak-parti-akcaabat-ilce-baskani-muhammet-ali-yilmaz-ak-partinin-23-yildonumu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayinladi-ab.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset