AK Kadınlar Seçim Yaptı

AK Kadınlar Seçim Yaptı

AK Kadınlar Seçim Yaptı

Şahin Güven Tazeledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Satu Şahin yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Akçaabat Belediyesi Hamam Çimeni Konfrerans Salonu’nda gerçekleşen kongreye, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora  ve  Bahar Ayvazoğlu,  Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’a önemli yatırımların projesinin tamamlandığını ve kısa süre içerisinde bu projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Başkan Ekim "Bizler gece gündüz çalışarak halkımızın desteğini ve teveccühünü alarak, 125 bin Akçaabatlı vatandaşımızın derdini derdimiz bilerek, hangi partinin seçmeni olduğuna bakmadan “herkese hizmet her yere hizmet” anlayışıyla Belediyecilik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hedefimiz Akçaabat’ımızı alt yapısı, üst yapısı kültürü, sanatı ve her yönüyle marka şehirler haline getirmektir. Göreve geldiğimizden bu yana pandemi sürecinin olumsuz etkilerine rağmen çalışmalarımızı hızla sürdürüyor vadettiğimiz projelerimizi hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz hafta Akçaabat Sokak Sağlıklaştırma projemizi ihale ettik. Söğütlü Kültür Merkezinin ihalesini yakın zamanda yapıyoruz. Akçaabat’ımıza kapalı yüzme havuzunu ve Gençlik Merkezini kazandırıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile Akçaabat Katlı Otopark Projemize yeni yıl gelmeden başlıyoruz. Akçaabat- Söğütlü kesintisiz bisiklet ve yürüyüş yolu projemizde sona gelindi. Ortamahale sokak sağlıklaştırma çalışmalarımızın birinci etabı devam ediyor. Hıdırnebi ve Kayabaşı yaylalarımızda yayla turizmine yönelik projelerimiz yapıldı. Çalışmalarımızda bizlere destek veren Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Murat Zorluoğlu’na, Parti teşkilatlarımıza, mesai arkadaşlarıma ve emeği geçenlere şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleşen seçimde  Satu Şahin yeniden Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi.

ak-parti-akcaabat-kadin-kollari-secim-yapt1i.jpgak-parti-akcaabat-kadin-kollari-secim-yapt2i.jpgsatu-sahin-akcaabat-001.jpg

akcaabat-ak-parti-kadin-kollari.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset