Kazanan haklı mıdır?

Osman BAŞOCAK


Hafta sonu Kolibri Ağrı 1970 Spor karşılaşması için ağrıdaydık. Başkan Cemil Kalkışım rahatsızlığı nedeni ile zorlu deplasmanda yerini alamazken yönetim kurulu yanı sıra İlçe Kaymakamımız Yusuf Cankatar’da takıma destek vermek için protokoldeki yerini aldı.  Dostça başlayıp dostça biten bir müsabaka oldu. 
Maça gelecek olursak
Her iki takım içinde zor bir müsabaka olacağı puan sıralamasından belli idi. Ligde oynadığı 3 maçını da kaybeden ev sahibi takım için olmak ya da olmamak adına önemli bir müsabaka idi. Nitekim de ilk yarı iki takım adına söylenecek olumlu tek cümle yoktu. 45. dakikada ev sahibi takımın büyük fırsat önüne düştü, kalecimiz geçit vermedi ilk yarı golsüz beraberi bitti. İkinci yarıda her iki takımda kazanmak için elinden geleni yaptı. Koşan ve mücadele eden genç bir kadroya sahip olan Ağrı son saniyeye kadar kazanmak için uğraştı. Pozisyonlar da buldu ancak ne kadar uğraşsa da istediğini alamadı. İkinci yarıda çift forvete dönen Sebat Gençlik son dakikada bulduğu golle sahadan üç puanla ayrılmasını bildi. Bu tür maçlar her zaman zordur. Sporcuyu bu maçlarda motive etmek teknik ekip için kolay olmuyor. 
Nitekim de öyle oldu. 
Sebat bu maçı tecrübesi ile kazandı.
Şimdi gözler hafta sonu oynanacak Kahramanmaraş maçına çevrildi. Zor bir müsabaka olacak. Kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile bu maçı kazanıp liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz.
Taraftarımız bu maçta takımını yalnız bırakmaması gerek.
Şimdi destek olma zamanı
Kalın sağlıcakla…