Sebatspor'da Neşeli İdman

Akçaabat Sebatspor Çankırı Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Haber ve Fotograflar:Derviş ALTUNTAŞ

 

Akçaabat Sebatsor’da Asbaşkan Adnan Topsakal, takımın yakaladığı güzel havayı Çankırı Belediyespor karşısında da devem ettirmek istediklerini söyledi.

 

Adnan Topsakal AA muhabirine yaptığı açıklamada, son  dönemde takım üzerinde çok olumlu bir havanın estiğini ve bu olumlu havanın saha sonuçlarına yansıdığını belirterek “Yönetim kurulu olarak takımımızın daha iyi duruma gelmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sporcu ve teknik heyetimizde bunun zaten farkında. İyi niyetle yaptığımız çalışmalar takım üzerinde de olumlu bir hava oluşturdu. Bu olumlu havanın saha sonuçlarına da yansıma bizleri son derece mutlu etti” dedi.

Hafta sonu karşılaşacakları Çankırı Belediyespor karşılaşmasından da iyi bir sonuçla ayrılmayı hedeflediklerini belirten Topsakal “Son haftalarda yakaladığımız çıkışı Çankırı Belediyespor karşısında da devam ettirmek istiyoruz. Ligde bulunduğumuz sıralamada yerimizin pekte rahat olmadığını görüyoruz. Ancak futbolcu ve teknik heyete olan güvenimiz her zaman en üst seviyededir. Bu karşılaşmada da yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Gelecekte sıkıntı yaşamamak için alacağımız her puan gelecek için bizim adımıza kazanç olacaktır” diye konuştu.

 

 

Öte yandan Kırmızı- beyazlı ekip Çankırı Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Teknik direktör İhsan Derelioğlu nezaretinde gerçekleşen antrenmanda sporcular, yarım sahada  çift kale çalışması yaptı. Antrenmanda sporcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek
Hüseyin Örs’ten spora destek
TRABZONSPOR SERİYE TAKTI