Rakip Dardanel

Yeni sezon öncesi birinci etap kamp çalışmalarını Nevşehir Avanos’ta sürdüren Akçaabat Sebatspor, İddaa’nın düzenlediği futbol turnuvasında bugün Daldanelspor ile karşı karşıya gelecek

            Yeni sezon öncesi birinci etap kamp çalışmalarını Nevşehir Avanos’ta sürdüren Akçaabat Sebatspor, İddaa’nın düzenlediği futbol turnuvasında bugün Daldanelspor ile karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka ise 18.00’da başlayacak. İlk maçta Beykozspor karşısına kampa denenmeye gelen oyuncularla çıkan ve bunun sonucunda da 2-0 mağlup olmaktan kurtulamayan Kırmızı-Beyazlılar, bugün oynayacakları Daldanelspor maçına yine denenmeye gelen futbolcularla çıkacak.

 

            Aslar Sonra Oynayacak

             Ömer Tayyar Usman, “Kampa denenmeye gelen oyunculara hocamız daha çok şans veriyor. Çünkü bu maçlarda denemeye aldığımız bu oyuncuların performanslarına bakarak transferini gerçekleştireceğiz. A takım oyuncularımıza ise daha sonraki turnuva maçlarında oynatacağız. Yeni sezona sorunsuz ve eksiksiz girmek istiyoruz. Bunun içinde kamp çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz” dedi.

 

            Kamp Olumlu Geçiyor

            Turnuva maçlarında ki sonuçların bir öneminin olmadığını da ifade eden Usman şöyle konuştu, “Bundan önceki yıllarda yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle istediğimiz kamp çalışmalarını yapamamıştık. Ancak bu sezon imkanlarımızın el verdiğince hazırlıklarımızı sürdürme şansı bulduk. Bu kampın lige olumlu bir şekilde yansıyacağına hiçbir kuşkumuz yok. Çünkü kampa gelen yeni ve eski oyuncularımız birbirleriyle kaynaştı. Denenmeye gelen oyunculardan hocamızın vereceği rapor doğrultusunda bünyemize katacağız” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Genel Haberleri

Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Edecek
Hüseyin Örs’ten spora destek
TRABZONSPOR SERİYE TAKTI