AK Pati 5-0 Peşinde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Genel Meclisi Adayları Akçaabat'ta genelinde ilİl Genel Meclisi için 5-0 yapacaklarını iddia ettiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Genel Meclisi Adayları Akçaabat'ta gezilmedik dağ taş bırakmadı.

İl Genel Meclisi Üyesi olarak 5 ismi Trabzon İl Genel Meclisi'ne gönderecek olan Akçaabat'ta seçimi tam kadro kazanacaklarına inandıklarını ifade eden AK Partililer, bir süredir başlattıkları yoğun çalışma temposuyla ilçemizin gidilmedik belde ve köyünü bırakmadı.

Son hafta merkez ağırlıklı çalışmalarını sürdürecek olan AK Parti İl Genel Meclisi Adayları Kenan Haçkalı, Halil Seyis, Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Emin Zurnacı ve İrfan Çelik'e seçim çalışmalarında İlçe Başkanı Osman Çavuş ile bazı ilçe yöneticileri de destek veriyor.

Gidilen bütün köy ve beldelerde davul zurnalar eşliğinde büyük coşkuyla karşılandıklarını ifade eden AK Parti İl Genel Meclisi Adayları, kendilerini anlatmakta hiç de zorlanmadıklarını dile getirdi-ler. Buna neden olarak AK Parti iktidarının uyguladığı kırsal politikaları gösteren İl Genel Meclisi Adayları, özellikle KÖYDES ve BELDES Projeleri ile sorunlu köy bırakılmaması yönünde önemli hamleler yapıldığını vurguladılar. AK Partililer, iktidarları döneminde Türkiye'nin adeta şaha kalktığı-nı da dile getirdikleri açıklamalarında, şu görüşlere yer verdiler:

“İl Genel Meclisi'ne verilecek olan oylar Türkiye'nin gelmiş olduğu dünyayı etkileyen atılımına verilecek oy demektir. Kendimize değil Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy istiyoruz. Çünkü Başbakanımız bugüne kadar ihmal edilen kimsesizlerin kimsesi olduğu gibi dünyadaki mazlum milletlerin de sözcülüğünü yapmaktadır. Bu sebepten dolayı vereceğiniz oy bu ayağa kalkışın devamını sağlayacaktır.”

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ise İl Genel Meclisi Adayları ile Akçaabat'ın bütün köy ve beldelerini karış karış gezdiklerini hatırlatarak, ilçemizin her yerinin kendileri için evlerinin avlusu kadar zaten aşina olduğunu, çünkü sadece seçim zamanları değil her zaman Akçaabat'ın dağını taşını, deresini tepesini gezip insanların dertlerini paylaşarak çözüm yollarını üretmede üzerlerine düşen sorumluluğu her zaman için yerine getirdiklerini kaydetti.

Çavuş, “AK Parti'ye verilecek her oy, dünya lideri Başbakanımızın elini güçlendirecektir. İlçemizin ve ülkemizin AK Parti iktidarında gerçekleştirdiği kalkınma hamlesinin zirve noktasına taşınması için aşılacak mesafeleri önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak seçmenlerimiz daha da kısaltacaktır. Türkiye'nin kazanması için tüm Akçaabatlı seçmenin oylarına talibiz. Trabzon'a İl Genel Meclisi Adaylarımızın tamamını göndermek istiyoruz. Bu da bizlerin oylarıyla mümkün. Akçaabat'ın yakaladığı kalkınma hamle-sinin önü kesilmesin.” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri

Tabelası da İndirildi
Çankaya Ret Nedenini Açıkladı
İlçede Ret, Büyükşehirde Evet
CHP'den Tam Muhalefet
AK Parti 23 Yaşında