İsa Yılmaz'a Ziyaret

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ve Pazartesi göreve başlayan İsa Yılmaz, ilçedeki siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından ziyaretçi akınına uğradı.

 

 

Müdür Yılmaz’ın makam odasına çok sayıda çiçek göndererek adeta bir çiçek bahçesine dönmesine neden olan vatandaşlar, İsa Yılmaz’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunuyorlar.

 AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, yönetim kurulu üyeleri ve İl genel meclisi Üyeleri, yeni Emniyet Müdürü İsa Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Emniyet Müdürüne başarı dileklerini ileten İlçe Başkanı Osman Çavuş, emniyetin ilçede önemli bir görevi üstlendiğini, ilçedeki huzuru sağladığını belirterek, emniyet hizmetlerinde kendilerinde düşecek görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

 

Daha sonra İsa Yılmaz’ın ziyaretçileri Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve muhtarlar oldu.

İlçe Emniyet Müdürü İsa Yılmaz’ da ziyaret için teşekkürlerini ileterek, halkla iç içe hizmet amacı taşıdıklarını söyledi.

 

Polisin halkın huzuru için görev yaptığını hatırlatan Yılmaz, toplumun her kesimiyle diyalog halinde olacaklarını ve kentte asayişin temini noktasında fedakarlıkla çalışacaklarını kaydetti.

 

AK Parti yöneticileri ve İl Genel Meclisi üyeleri ziyareti

 

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve muhtarlar ziyarette.

 

Yılmaz'ı Akçaabat Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği yöneticileri ziyaret etti.

 

Dernek Başkanı Ömer Başaran ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yılmaz'a görevinde başarılar diledi ve yapacağı her türlü çalışmada en büyük destekçisinin kendileri olacağını ifade etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Doğan'a Tam Destek
Yarışlar Nefes Kesti
OFF ROAD'A Start Verildi
Okul Müdürü Arslan Hayatını Kaybetti.
18. Madde Açıklaması