Güntaş AVM 14. Şubesini Açtı.

Güntaş AVM 14. Şubesini Rubenis AVM’de açtı.

Güntaş AVM , 14. şubesini Rubenis AVM’de  açtı. Yapılan görkemli açılışa, Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Güntaş’ın Akçaabat merkezli bir firma olduğunu ve Akçaabat için önemli bir marka olduğunu söyledi.

Başkan Ekim “Halis Güneş gibi iş insanlarına ihtiyacımız var. Benim için ayrı bir özelliği var, merkez Akçaabat’ta. Akçaabat’ta olmasından dolayı gurur duyuyorum. Akçaabat için önemli bir değer, önemli bir kişidir. Hem istihdamı hem de burada verdiği ticari istihdamla kendisine sahip çıkmaya ve yanında olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ise yaptığı konuşmada,43 yıldır Trabzon’da  üretime ve istihdama katkı sağladıklarını ifade etti. Halis Güneş “Bir aile şirketi olarak 43 Yıldır Trabzon’da üretime ve istihdama katkı sağlıyoruz. Bizlere 43 yıl destek veren ithalatçı ve imalatçı firmalara sonsuz teşekkür ediyorum. 750 fabrikanın desteğini buraya getiriyoruz.  Her zaman söyledik. Hizmette yarışacak, kendini her gün yetiştireceksin. Gelen müşterimiz eve gelen misafirin gibi diye onlara 43 yıl anlattık. Biz arkadaşlara ticareti güzel yapmaya, fabrikaların desteklerini bölgeye çekmeye 43 yıl hizmet verdik. Bu hizmetimiz de sonuna kadar devam edecek. Biz Trabzon’da bacasız fabrika kurduk.  İnsan, okur diploma alır, iş yaptığı zaman takdir alması lazım.  Ben bu işe gönül verdim, taşın altına elimi koydum” dedi.

Yapılan konuşmalar ve duanın ardından Rubenis AVM -3 katında bulunan Güntaş AVM törenle hizmete girdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Belediye'den Asfalt Atağı
Vali Yıldırım’dan Yılın Ahisine Ziyaret
Vali'den Esnafa Ziyaret
Çankaya'dan Ortak Akıl Çağrısı
Çöp Cezasına Sert Tepki