Eylem Ertelendi

Akçaabat Dörtyol'da Köprü Yapılmaması Protesto eylemi Bakanın Gelişine Takıldı.

Akçaabat Dörtyol'da Köprü Krizi: Bakan Abdulkadir Uraloğlu'nun Gelişi Eylemi Erteledi

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Dörtyol Mahallesi’nde uzun süredir yapılması beklenen köprü genişleme çalışması yapılmayacağının duyulması nedeniyle vatandaşlar harekete geçmiş ve eylem hazırlıklarına başlamıştı. Özellikle, Erikli, Akpınar mahallelerine ulaşımı sağlayan  ve yıllardır sorun yaşanan küçük köprünün yapılmaması, bunun üzerine bu mahallelere geçişi sağlayan kavşağın iptal edilerek yaklaşık 1 km ileri alınmasına tepki olarak eylem hazırlığı yapılıyordu. Bölgede yaşayan halk, ulaşım sorunlarının ve günlük hayatın olumsuz etkilendiğini belirterek, köprü yapımına yönelik adımlar atılmadığı takdirde seslerini duyurmak için toplu bir protesto düzenlemeyi planlıyordu.

Ancak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun 16 Ekim’de Akçaabat’a gelecek olması ve yetkililerin araya girmesiyle gerilim şimdilik yatıştı.

Yetkililer sorunun çözümü için yerel yönetimlerle ve ilgili kurumlarla temas kurduğu, projenin hızlandırılması adına gerekli adımların atılacağı sözünü vermesi üzerine vatandaşlar eylemi ertelediklerini açıkladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri

Okul Müdürü Arslan Hayatını Kaybetti.
18. Madde Açıklaması
Spor Kompleksine Dev Açılış
Akçaabat'ta Off-Road Heyecanı
Düzensiz Göçmen Operasyonu