Belediye'den Asfalt Atağı

Akçaabat Belediyesi, vatandaşlara kaliteli ulaşım imkânı sunmak amacı ile asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi ekipleri, belirlenen program dahilinde şehir genelindeki mahallelerde yol bakım ve asfaltlama işlemlerini gerçekleştiriyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle ilçe genelinde devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında Benlitaş Mahallesi Baltacı Mevkiindeki yollar asfaltlandı. 

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Berber’den bilgi alan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, vatandaşlara daha konforlu ve kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla ekiplerin büyük bir gayretle çalıştığını belirtti. 

Şehir genelinde yapılan asfaltlama çalışmalarına katkıda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e de teşekkür eden Başkan Ekim, “Sıcak asfalt çalışmalarını Trabzon Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizdeki tüm mahallelerde yol bakım konusundaki eksikleri tek tek tespit ediyor. Ardından bir çalışma programı hazırlanıyor. Bu program doğrultusunda da tespit edilen eksikler ve bakımlar yapılıyor. Böylece ilçemizin her mahallesine ihtiyaç dahilinde ve adil bir şekilde hizmet götürmüş oluyoruz. Özveri ve gayretle çalışan tüm ekiplerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Akçaabat’ımız ve Akçaabatlılarımız için her daim azimle çalışıyoruz; çalışmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Güntaş AVM 14. Şubesini Açtı.
Vali Yıldırım’dan Yılın Ahisine Ziyaret
Vali'den Esnafa Ziyaret
Çankaya'dan Ortak Akıl Çağrısı
Çöp Cezasına Sert Tepki