Başkanlar Mazbata Aldı

Akçaabat Belediye Başkanı olarak 4. Kez seçilen Şefik Türkmen ve Belde Başkanları mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı.

Akçaabat Belediye Başkanı olarak 4. Kez seçilen Şefik Türkmen, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı.

Mazbatasını İlçe seçim Kurlu Başkanı Hakim Muharrem Karadağ’dan alan Türkmen, Akçaabat’ta seviyeli bir seçim yaşadıklarını, bunun sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Mazbataların alınması nedeniyle Akçaabat Belediyesi Başkanlık makamında da bir tören düzenlendi. Törene Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti)’nden görere seçilen Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis üyelerini ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş katıldı.

Törende açıklama yapan Şefik Türkmen, geçmişte olduğu gibi gelecekte de ayrım yapmayacağını belirterek “Belediye başkanı olarak bana oy veren vermeyen ayrımı yapmaksızın hizmet noktasında herkese geçmişte olduğu gibi bundan sonrada eşit mesafede olacağım” dedi. söyledi.

Başkan Türkmen “Akçaabat’ta büyük bir oy çoğunluğu ile vatandaşlarımız 4. Kez bizi bu göreve layık görmüşlerdir. Onlara verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağım.Seçim beyannamemizde vatandaşlarımıza ne söz verdiysek bu sözleri  yerine getirmek için uğraşacağım. Dün olduğu gibi bundan sonra da Akçaabat Belediye Başkanı olarak bana oy veren vermeyen ayrımı yapmaksızın, hizmet noktasında herkese aynı mesafede duracağım. Hizmetin önceliğini ön plana alan bir anlayış içinde olacağım” dedi. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur’un da sonradan katıldığı törende, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat ve belde belediye  meclis üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri’ni tebrik etti.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri

Doğan'a Tam Destek
Yarışlar Nefes Kesti
OFF ROAD'A Start Verildi
Okul Müdürü Arslan Hayatını Kaybetti.
18. Madde Açıklaması