Akçaabatlı Bayan Evinde Öldü

Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda otopsi kameramanı olarak görev yapan Akçaabatlı 42 yaşındaki Şengül Karabacak evinde ölü bulundu.

Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda otopsi kameramanı olarak görev yapan ve dün evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Şengül Karabacak için Trabzon Adliyesi önünde tören düzenlendi.

 

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nde zabıt kâtibi olarak çalışan ve aynı zamanda Trabzon Adli Tıp Grup Başkanlığı’nda otopsi kameramanlığı yapan Şengül Karabacak (42) dün nöbetine gelmeyince mesai arkadaşları tarafından ölü olarak bulunmuştu.

 

Kalp krizi sonucu öldüğü belirlenen Şengül Karabacak için bugün Trabzon Adliyesi önünde tören düzenlendi.

 

Törende Karabacak’ın yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşı döktü. Karabacak’ın bugün öğle namazı sonrası Söğütlü beldesindeki Ulu Camii’de kılınacak cenaze namazının ardından beldedeki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

Olay ile ilgili önceki haber

 

Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda otopsi kameramanı olarak görev yapan 42 yaşındaki Şengül Karabacak evinde ölü bulundu. Sabah nöbete gelmeyince evine giden arkadaşları tarafından cesedi bulunan Şengül Karabacak’ın kalp krizinden öldüğü belirlendi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nde zabıt katibi olarak çalışan ve aynı zamanda Trabzon Adli Tıp Grup Başkanlığı’nda otopsi kameramanı olarak görev yapan Şengül Karabacak, bu sabah nöbete gitmedi.

 

Karabacak’ın Fatih Mahallesi’ndeki evine giden mesai arkadaşları kapının açılmaması üzerine polise haber verdi. Polis gözetiminde çilingir yardımıyla kapısı açılan evde Şengül Karabacak’ın cesedi bulundu. Eşinden ayrı yaşayan ve 12 yaşındaki oğlu da hafta sonu olduğu için eski eşinin yanında bulunan Şengül Karabacak’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi görev yeri olan Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Otopsisi yapılan Karabacak’ın kalp krizinden öldüğü belirlendi. Karabacak’ın bir süre önce de anjiyo olduğu bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Özcan Dualarla Anıldı
Doğan'a Tam Destek
Yarışlar Nefes Kesti
OFF ROAD'A Start Verildi
Okul Müdürü Arslan Hayatını Kaybetti.