Akçaabat Tekel Binası İhalede

Akçaabat’ta belediyeye ait son Tekel binası ihale ile kiraya çıkartıldı.

Haber:Derviş ALTUNTAŞ 

 

Akçaabat’ta bulunan ve daha önce Akçaabat Belediyesi’ne devredilen eski Tekel binalarından sonuncusu yapılacak ihale ile kiraya verilecek. 2340 metrekare alan içerisinde bulunan ve 6 kattan oluşan binanın her katında 1050 metrekare kapalı alan bulunuyor.

İhale ile ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ihaleye çıkan binanın Akçaabat’taki son Tekel binası olduğunu ve Akçaabat adına en iyi şekilde değerlenmesi için gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Türkmen “Bina Akçaabat’ın en değerli yerinde bulunuyor. Otel ve tekstil fabrikası yapılmasına çok uygun. Binayı sembolik bir kira ile ihaleye çıkartıyoruz. Amacımız burada açılacak bir iş sahası ile bölgemiz insanına istihdam oluşmasını sağlamaktır. Zaten kiraya çıktığımız ücret sembolik bir kira ücretidir.

 

  

Şehirde turizmi geliştirmek ve istihdamı arttırmak üzere turistik otel ile üretim tesisleri (tekstil vb.) yapılması şartıyla 20 yıllığına  ihaleye çıkan bina için ihale 18 Ocak 2010’da Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda encümen huzurunda yapılacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri

Özcan Dualarla Anıldı
Doğan'a Tam Destek
Yarışlar Nefes Kesti
OFF ROAD'A Start Verildi
Okul Müdürü Arslan Hayatını Kaybetti.