Vali Ayşe Aydın'ı Ziyaret Etti

Vali Ayşe Aydın'ı Ziyaret Etti

Akçaabat İlçe Toplum Sağlık Merkezi tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde götürülen ve tedavi altına alınan Ayşe Aydın’ı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık hastanede ziyaret etti.

Akçaabat’ın Uçarsu köyünde oturan, aşırı kilosu olduğu için yürüyemeyecek hale gelen ve evinin önüne kadar yol olmadığı için 5 yıldır hastaneye gidemeyen ve dün uzun uğraşlar sonucunda hastaneye kaldırılan Ayşe Aydın’ı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık hastanede ziyaret etti.

Ziyaret esnasında duygulanan Aydın, “Vali abi yapmış olduğun her şey için çok teşekkür ederim. Burada bana iyi bakıyorlar yapmış olduğun her şey için çok teşekkür ederim” dedi.
Vali Kızılcık ise “Biz devletimizin vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile dün hastamızı bir ambulans ile buraya hastanemize getirdik. Şuanda tetkikleri yapılıyor. Aldığım bilgilere göre kendisi 200 kilonun üzerinde. Kendisini tartacak baskülümüz olmadığı için tam kilosunu bilemiyoruz. Ama tansiyon sorunu var buna bağlı bazı rahatsızlıkları var. Bizden evleri için yol istekleri var. Yol yapımı incelemelerden sonra oraya yapılacak. Ayrıca bakım parası da verilecek” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.