Ssangyong Söğütlü'de

Ssangyong Söğütlü'de

YMY Otomotiv, Ssangyong müşterilerine servisi ile de farklı hizmet vermeye devam ediyor.

YMY Otomotiv, Ssangyong müşterilerine servisi ile de farklı hizmet vermeye devam ediyor. Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yaptığı Ssangyong Trabzon’da müşteri memnuniyetini % 100 yapmaya kararlı.

06-12 Mayıs tarihlerinde düzenlediği servis klinik günleri ile müşterilerini plazasına davet eden YMY Otomotiv yoğun ilgi gördü. 6 gün süren etkinlikte servise gelen Ssangyong kullanıcıları, periyodik bakım gerektiren araçları için ücret ödemeksizin servis hizmeti alırken, diğer tüm bakımlar için sadece servis bedelinin % 50’sini ödediler.

Servis klinik günlerinin başlaması ile servislerinde uzun kuyruklar ile karşılaşan yetkililer, tüm yoğunluğa rağmen, yine araç sahiplerine eksiksiz hizmet sunmayı başardılar.

Araç sahipleri ise, alışılmışın dışındaki durum ile ilgili fikirleri sorulduğunda, şaşkın olduklarını ve Ssangyong markasını, hem yüksek kalitede araçlar ürettikleri hem de üst seviyedeki servis anlayışları için takdir ettiklerini dile getirdiler. 

 

ssyong.jpg

YMY Otomotiv yetkilileri ise her yıl tekrarladıkları servis klinik günlerini gerçekleştirmeye devam edeceklerini, bu etkinlikler ile müşterileri ile aralarındaki iletişimin güçlendiğini ve bu iletişimin markaları için öneminin farkında olduklarını ifade ettiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.