Sağlıkçılara eğitim

Sağlıkçılara eğitim

Akçaabat Devlet Hastanesi’nde uygulanmakta olan kalite yönetim sistemiyle ilgili olarak hastane personeline bilgi verildi

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kurumu’ndan kalite belgesi alan Akçaabat Devlet Hastanesi’nde uygulanmakta olan kalite yönetim sistemiyle ilgili olarak hastane personeline bilgi verildi. Müdür Yardımcısı Kemal Topal tarafından gerçekleştirilen sunumda başta Başhekim Op. Dr. Hasan Akyüz ve Hastane Müdürü Yaşar Karadeniz olmak üzere doktorlar, hemşireler ve hastanenin diğer sağlık personeli hazır bulundu.
Özverili ve tempolu bir çalışma temposu içerisine girilen Akçaabat Devlet Hastanesi’nde 27-28 Haziran 2007 tarihinde geçirilen denetim sonucunda ISO 9001:2000 kalite belgesi almaya hak kazandıklarını belirten ve belgeli bir hastane olmanın haklı gururunu yaşadıklarını vurgulayan Kemal Topal, “Sürekli yenilikleri takip eden, kendini geliştiren, hep daha iyiye odaklanan çalışma ekiplerimizle kalite yönetim sürecimizi daha da ileriye taşıyacağız.” dedi.
Kalite yönetim sistemini oluşturdukları andan itibaren gerekli tüm dokümantasyon çalışmalarını tamamlayıp ilgili yerlere dağıttıklarını ve hedeflerini de bu dokümanlarda belirttiklerini kaydeden Topal, daha sonraki aşamada ise tetkikler yaptıklarını ve anketler düzenleyerek hem kurum çalışanlarının hem de hastalar ile yakınlarının beklentilerini belirlediklerini ve tüm uğraşılarını bu beklentileri karşılama üzerine kurduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.