Hastaların İhtiyaçları Gideriliyor

Hastaların İhtiyaçları Gideriliyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ve Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Evde Bakım Hizmeti alan bir aileyi ziyaret ederek bilgi aldı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, bir süre önce pilot olarak Akçaabat’ta uygulamaya konulan “Evde Bakım Hizmeti” alan Topsakal ailesini ziyaret etti. Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Sağlık Grup Başkanı Dr. Enver Özdemir’in de yer aldığı ziyarette, 85 yaşındaki Saliha Topsakal’a evde uygulanan bakım ile ilgili evin gelini Türkan Topsakal’dan bilgiler alındı. Mustafa Cumur, evde bakım hizmetinin Sağlık Bakanlığı’nın insanlarımız adına yapmış olduğu en iyi hizmetlerden birisi olduğunu belirterek “Bakanlığımız sağlık alanında çok önemli atılımlar yaptı. Bu atılımlar içerisinde insanlarımız ve özellikle yaşlılarımız için sevindirici olanı evde bakım hizmetidir. Artık yaşlı ve bakıma muhtaç hastalarımız haftada bir doktor ve sağlık personeli tarafından evinde ziyaret edilmektedir. Bu insanımıza, yaşlımıza verdiğimiz değerin bir göstergesidir” dedi.

evde-bakim-hizmeti3.jpg

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ise  evde bakım hizmeti alan hastaların ihtiyaçlarını gidermek için çalıştıklarını belirti. Özkan aileye hastanın izlemesi için bir adet televizyon hediye edileceğini de belirti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum