Güven Hastanesi Açıldı

Güven Hastanesi Açıldı

Yıldızlı Güven Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı.

Hastanenin hizmete girmesi nedeniyle Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven beraberinde Genel Müdür ve Tıbbı Direktör Opr. Dr. Yusuf Aşık ile birlikte  açıklamalarda bulundu.


Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven, hastane olarak toplam kalite yönetimi yaklaşımına dayalı hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade ederek, deneyimli personel ve ileri teknik tıbbı cihazlarla donatılan tam teşekküllü bir sağlık merkezi olarak sağlık alanına atıldıklarını belirtti. Güven, 'herkes için sağlık' felsefesi ile yola çıktıklarını ifade ederek “Sağlıklı yaşamak, sağlık hizmetlerinden eşit derecede faydalanmak herkesin en temel hakkıdır, ilkesiyle de bu yolda ilerleyeceğiz. Özel Yıldızlı Güven Hastanesi olarak hizmet verdiğimiz tüm sağlık birimlerinde tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, tıbbı etik ilkelerden ödün vermeden güvenilir, hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta çalışan güvenliğini ön planda tutan, çevreye duyarlı, hasta haklarına saygılı nitelikli sağlık çalışanı yetiştiren, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kuruluş olmak varlığımızın en önemli sebebidir

 

Hizmet sunduğumuz her alanda ülkemizin standartlarının üzerinde bilimsel altyapısı ve kalitesi ile ilklerin içinde yer almayı, tıbbın ulaştığı en üst düzeydeki uygulamaları takip ederek ülkemizde ve uluslararası alanda sağlık hizmetlerinin gelişimine katkı bulunmayı hedefleyen bir sağlık kuruluşuyuz. Özel Yıldızlıgüven Hastanesi, uzman doktor kadroları, deneyimli sağlık personelleri ve ileri teknolojik tıbbı cihazlarla donatılan tam teşekküllü sağlık merkezi olarak hizmet verecektir.

 

Hastane olarak yönetim anlayışımız toplam kalite yönetimi yaklaşımına dayalıdır. Sunacağımız hizmeti sürekli iyileştirerek tıbbın gelişimine katkıda bulunacağız. Hastalarımıza en iyi teşhis ve tedavi hizmetini sunarak, hayat kalitesini yükseltir, hasta güvenliğini ve memnuniyetini her şeyin üzerinde tutacağız. Gelecekte de ulusal bir marka haline gelmeyi hedefleyen Özel Yıldızlıgüven Hastanesi’ni, global çapta tanınan, saygın bir sağlık kuruluşu markasına dönüştürmeyi planlıyoruz” dedi.

"Hastalarımızın ve yakınlarının yüzündeki gülümsemeyi sürekli kılmak için çalışmalarımıza son hızla devam edeceğiz. Planlanan çalışmalar ve hastanemizin açılışına kadarki sürede desteği ve güveniyle her zaman yanımızda olan, çalışma şevkimizi arttıracak olan Trabzon ve bölge halkına şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Hastanenin Genel Müdürü Opr. Dr. Yusuf Aşık ise sağlık sektörüne iddialı girdiklerini kaydederek tüm tıp dallarında hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi. Dr. Aşık "Hastanemiz, gelişmiş tıp teknolojisinin son imkanları ve deneyimli uzman kadrosuyla hemen hemen tüm tıp dallarında hizmet sunmaya hazırlanan bölgemizin ve ülkemizin özel sağlık kuruluşlarından birisidir. Özel Yıldızlı Güven Hastanesi üstün donanımlı 6 ameliyathane, 2 doğumhane, 9 dahili yoğun bakım, 8 cerrahi yoğun bakım, 10 yeni doğan yoğun bakım, 2 kroner yoğun bakımı ile 17 tane tek kişilik yatak 50 çift kişilik yatak, 3 süit oda olmak üzere toplam 99 yatak kapasitesi ile hizmet verecek bir hastanedir.

 

Uluslararası düzeyde üniversitelerde eğitimlerini tamamlamış, en seçkin hastanelerde görev almış doktorlar, özel eğitim görmüş hemşire ve çalışanlar sağlık hizmetlerini artık Yıldızlıgüven Hastanesi'nde veriyor. Hastanemiz son derece yüksek donanıma sahip olan Görüntüleme Merkezinde özellikle kardiyak çekim yapabilen 128 kesit Tomografi, 4 boyutlu ultrasyonogafi, 1,5 Tesla gücünde MR Digital Röntgen sistemleri ile birlikte hem hastane içinde hem uzaktan erişimle hizmetin sunulacağı bir alt yapı oluşturulmuştur” diye konuştu.

 

HASTALAR YANLARINDA FİLM EVRAKI TAŞIMAK ZORUNDA KALMAYACAK

 

Yapılan tahlil ve çekilen filmlerle ilgili tüm sonuçlarının kağıt dolaşımı olmadan dijital ortamda sonuçlandığını kaydeden Aşık “Zaman kayıplarını ortadan kaldıran Hastane İşletme Sistemine (HİS) sahip olan Özel Yıldızgüven Hastanesi dünyanın en ileri radyoloji merkezinde bulunan PACS iş istasyonu ile hastalarına ait başvuru, tanı, tedavi ve kontrol süreçlerinin uzun yıllar dijital arşiv bölümünde saklanmasını sağlıyor. Böylece hastalar yanlarına film taşımak zorunda kalmıyor, filmlerin evde saklanması sorunu yok, dolayısıyla kaybedilme riski de yok. Hekimler yıllar sonra bile hastanın önceki görüntüleri ile yeni kaydedilen görüntüleri hiç bir deformasyon olmadan kaliteli bir şekilde inceleyebiliyor.

 

 

 

Özel Yıldızlıgüven Hastanesi, yataklı tedavi katlarında her hasta odasında hemşire çağrı sistemi bulunuyor. Hastanın hemşireye ulaşmasını sağlayan hemşire çağrı sistemi ile hastalar hemşirelerine yatak başlarından banyo ve lavabodan kolaylıkla ulaşabiliyor. Sistem hemşire bankosunu da çağrıyı ışıklı ve sesli olarak gösteriyor. Aynı sistem ile hemşiremizin hasta odasına ne kadar sürede gittiği ve kaldığı da öğrenilebiliyor.

 

Özel Yıldızlıgüven Hastanesi sağlık hizmetlerine verdiği önemin yanı sıra, hasta ve hasta yakını memnuniyetini esas alan hasta ilişkileri ile hastaların tüm isteklerine cevap vermeyi görev olarak benimsiyor. Bu doğrultuda, idari ve medikal alanında tüm çalışanlarına sunduğu eğitimlerin kalitesinin en üst düzeyde devamlılığı amaçlanıyor.

 

 

 

Özel Yıldızlı Güven Hastanesi, modern çağın sistemleriyle donatılmış, mimari ve teknoloji olarak akıllı bina sistemine sahip Yıldızlıgüven Hastanesi'nde ısıtma, soğutma, kontrol, yangın, güvenlik sistemleri ve medikal gaz sistemlerinin tüm işleyişi merkezi otomosyon odasından kumanda ediliyor. Odalarda her birimin veya hastanın kendine özgü ısı ihtiyaçları düşünülerek bireysel kontrole imkan da sağlanmıştır. Tüm sistemler, jeneratör ve UPS (kesintisiz güç kaynağı) sistemleriyle destekli olup, kesintisiz çalışmalarına imkan da sağlanıyor. Özel Yıldızlıgüven Hastanesi'nde yapılanma ve yönetimin her evresinde tüm süreçler profesyonel eller tarafından yönetilmektedir” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra hasta odaları tek tek gezdirilerek yeni cihazlar basın mensuplarına gösterildi.

yildizli-guven-hastanesi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.