Diş Hastanesi Hizmette

Diş Hastanesi Hizmette

Akçaabat'ta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzon İl Sağlık Müdürü Halit Çınarka, Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Akyüz ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Milletvekili Cumur, yaptığı konuşmada, Trabzon'da sağlık yatırımlarının her geçen gün arttığını belirterek, ''(Sağlığa yapılan yatırım, insana yapılan yatırımdır) düşüncesiyle hareket ediyoruz.

 

Hükümetimizin birinci döneminde eğitime yatırım yapmıştık, bu dönemde sağlığa yatırım yapıyoruz. Akçaabat ve Trabzon'u bir merkez haline getiriyoruz'' dedi.

 

Trabzon Sağlık Müdürü Halit Çınarka ise Trabzon'da her geçen gün sağlık alanında yeni hizmetler verildiğini ifade ederek, ''Trabzon sağlık yatırımları açısından çok şanslı bir il. Son dönemde özelikle Kaşüstü'nde yapımı devam eden 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Akçaabat Devlet Hastanesi, devlet hastanelerine bağlı ağız ve diş sağlığı merkezlerinin hayata geçmesi, her gün yeni bir polikliniğin açılması gibi çalışmalar, Trabzon'un bir sağlık merkezi olmasını sağlamıştır.

 

Bu çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

 

Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen, geçmişte belediye olarak yaptıkları binalardan birisi olan diş hastanesi binasını bu gün Akçaabatlılar'a diş hastamesi olarak hizmet vermesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

 

Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Akyüz ise ağız ve diş sağlığı merkezinde son teknoloji kullanılarak bölge insanına hizmet verileceğini ve serbest diş polikliniklerinde yapılabilecek her türlü hizmetin merkezde verileceğini söyledi.

 

Açılışı gerçekleştirilen ve Akçaabat Devlet Hastanesi'ne bağlı hizmet verecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde 7 ayrı ünitede 9 diş hekimi görev yapıyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.