Akaryakıt Çeki Rekor Getirdi

Akaryakıt Çeki Rekor Getirdi

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 2011 yılı içinde ilk kez bir defada 100 ünite kan toplandı.

Kızılay Trabzon Şubesi Başkanı Fuat Adıgüzel, “2011 yılı içinde daha önce düzenlediğimiz kampanyalarda 60 civarında ünite kan toplamıştık. Akçaabat’ta toplanan 100 ünite kan bağışı bir rekordur” dedi.

Akçaabat’ın Yaylacık Mahallesi Sahil Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından her yıl düzenlenen kan bağışı kampanyasına bu yıl iş adamı Yaşar Erbaşaran da destek verdi. Yaşar Erbaşaran, kampanya dolayısıyla kan veren her vatandaşa 20 TL'lik akaryakıt kartı verdiklerini ve amaçlarının kampanyaya vatandaşların ilgi göstermesini sağlamak olduğunu ifade etti. Kan bağışına akaryakıt hediyesi verildiğini öğrenen vatandaşlar kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Dernek hedeflediği 100 ünite kan bağışına ulaşınca 2011 yılının rekoruna imza atıldı.

Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel, bu tür kampanyaların tekrarlanması gerektiğini ifade ederek, “Daha önce Sürmene’de ve Arsin’de düzenlediğimiz kampanyalarda 60 ve 62 üniteye ulaşmıştık. Ancak 100 sayısına hiçbir yerde ulaşamamıştık. Geçen yıllarda da 2010 yılında Meydan Parkı’nda yaptığımız bir kampanyada 100’ü aşmıştık. Ancak uzun zamandır böyle sevindirici bir haber alamamıştık. Kampanyayı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum