Emre Köksal ile Çok Özel

Emre Köksal ile Çok Özel

Kırmızı Beyazlı ekipte son 5 maçta attığı 4 golle kazanılan 12 puanda büyük pay sahibi olan Emre Köksal, sıkıntılı geçen bir sezon sonrası mutlu sona çok yaklaştıklarını söyledi

EMRE KÖK SALDI

 

Kırmızı Beyazlı ekipte son 5 maçta attığı 4 golle kazanılan 12 puanda büyük pay sahibi olan Emre Köksal, sıkıntılı geçen bir sezon sonrası mutlu sona çok yaklaştıklarını söyledi

 

TAKIMINA HAYAT VERDİ

Akçaabat Sebatspor’da Erol Tonbul’un istifa etmesinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Fethi Türkoğlu yönetiminde futbolcuların yükselen grafiği dikkat çekti. Kırmızı Beyazlı ekipte Emre Köksal son 5 haftalık periyotta en fazla ön plana çıkan isimlerin başında geldi. Akçaabat Sebatspor için kritik haftada Çankırı Belediyespor maçında attığı tek golle takımına 3 puanı getiren isim olan Emre Köksal, ardından Değirmenderespor, Araklıspor ve Erzincanspor maçlarında attığı gollerle adeta takımına hayat verdi.

TARAFTARA HEDİYE

Ligin son haftası öncesinde sorularımızı  yanıtlayan Emre Köksal, son 5 haftalık periyotta başarı varsa bunun Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcuların uyumlu çalışmasına bağlanması gerektiğini söyledi. Akçaabat Sebatspor’un u sezon çok sıkıntı geçirmesine rağmen son haftalarda ortaya müthiş bir performans koyduğunu belirten Köksal: “Son 5 karşılaşmada 12 puan topladık. Ligde kalma yolunda 40 puana ulaşarak büyük avantaj yakaladık. Son hafta alacağımız puan ya da puanlarla ligde kalıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.” dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM

Bu sezon lige iyi başlayamadıklarını ifade eden Emre Köksal bir ara yükselişe geçmelerine karşın sonradan yine düşüşe geçtiklerini, Klasman Grubu’nda da son 5 haftaya kadar performanslarının tatmin edeci olmadığını söyledi. Gelinin süreçte kendi performansının da yükselmesinden ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Köksal: “Her şeyden önce takım olarak iyi bir performans ortaya koyunca bu benim futboluna da yansıdı. Önümüzdeki dönemde daha çok çalışıp formunu zirveye çıkarmak istiyorum.” diye konuştu.

ERZİNCAN’I UNUTAMIYORUM

Ligde geçtiğimiz hafta oynanan ve takıma adına o karşılaşmada 2 gol birden atarak galibiyette büyük pay sahibi olan Emre o karşılaşmaya ilişkin olarak şunları söyledi: “Hakikaten Erzincanspor maçı bizim için final niteliğindeydi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında iyi bir pas alarak attığım golle öne geçtik. Ardından ikinci yarı da bul gol daha bularak tamamen rahatladık. Bu maç sonrasında camia olarak çok rahatladık. Maç sonrası Erzncansporlu binlerce taraftar bizi ayakta alkışladı. Başta belirttiğim gibi bu sezon üzerimizde büyük baskı vardı; ancak zamanla yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarla bütünleşerek bugünlere geldik. Şuan ki tablodan ötürü inanılmaz mutluyuz. İnşallah Akçaabat Sebatspor önümüzdeki dönemde daha güçlü olarak ligde mücadele edecektir. Cumhuriyetle yaşıt kulübümüze de zaten yakışan bu doğrusu".

 

HAYALİM BORDO MAVİ FORMA..

 

Birçok kulüp tarafından yakından takip edilen Emre Koksal,  Hayalinin Bordo Mavi formayı giymek olduğunu belirtiyor. Emre “her futbolcu büyük kulüplerde top oynamak ister. Benimde hedefim çok sevdiğim Trabzonspor’da forma giymektir. Bunu başaracak yeteneğe sahip olduğumu düşünüyorum”

 

Ligin son maçına da değinen Köksal "maça çok iyi hazırlandık. Konsantremiz en üst seviyede. Bu istek bizde olduğu sürece yenemeyeceğimiz takım olmaz. iyi bir maç olacak. Taraftarlarımızn bize desetk olmalarını bekliyoruz. Hep beraber bu işi bitireceğiz" dedi.

 


            Fotoğraflar: Derviş ALTUNTAŞ

Röp:Adem Akpınar (Taka Gazetesi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Röportaj