Yol Medeniyettir

Yol Medeniyettir

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda Akçaabat’ta ulaşımız rahatlatmak için yeni yollar açılıyor; mevcut yollar genişletiliyor.

 

Akçaabat Belediyesi tarafından ilçenin tüm mahalleleri tek tek taranarak ihtiyaca yönelik belirlenen eksiklikler gideriliyor. Belirlenen program dahilinde bozulan veya deformasyona uğrayan yollar onarılıyor, parke ve kaldırım yenileme çalışmaları yapılıyor, yollar asfaltlanıyor, yeni yollar açılıyor, mevcut yollar genişletiliyor.

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Şehrimiz genelinde ekiplerimiz sorun teşkil eden yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Rutin bakım, onarım, tamirat çalışmalarına ek olarak ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yollar açıyoruz ve mevcut yolları genişletiyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla yollara asfalt seriyoruz. Eski bir yerleşime sahip olan şehrimizde yol çalışmalarının yanı sıra alt yapıyı da yeniliyoruz.  Yol medeniyettir felsefesiyle Akçaabat’ımızın her köşesinde merkez kırsal ayırt etmeksizin halkımızın refahı için durmadan çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza kaliteli hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Gönlümüzde Akçaabat sevdasıyla çıktığımız bu yolda vatandaşlarımıza kaliteli hizmet kaliteli bir yaşam sunmaya gayret ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Akçaabat’ımızın her köşesinde tespit ettikleri çalışmaları oluşturdukları program dahilinde yürütüyor. Belediye Başkanı olarak tüm ekiplerimle birlikte gece gündüz sahalarda yapılan çalışmaları yakından takip ediyorum. Yaptığımız her çalışma neticesinde Akçaabat’ımız daha da gelişiyor. Akçaabat’ımız için her daim çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

7-2.jpg

6-3.jpg

2-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler