
Yeni Başkan Hacıosmanoğlu
TFF seçimli genel kurulda Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlık için yarıştı. Hacıosmanoğlu, Büyükekşi'yi geçerek yeni TFF başkanı oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) seçimli genel kurul heyecanı yaşandı. 269 geçerli oyun 134'ünü alan İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı seçildi. Diğer aday Mehmet Büyükekşi ise 129 oyda kaldı. 5 oyla kaybettiği görülen Büyükekşi, bir sandığa itiraz etti.
Hacıosmanoğlu'ndan ilk açıklama
Resmi olmayan sonuçlara göre başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Futbolun adil yönetilmesi gerektiğine inanarak yola çıktık. Ben bir şey kazanmadım, Türk futbolu kazandı. İlk önce kardeşliği yayacağız. Bir adım gelene 10 adım gideceğiz. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Biz yaptık, uyacaksın demeyeceğiz. Sorunları masaya koyacağız. Bizdeki ve kulüplerin yetkili arkadaşları beraber çözeceğiz" dedi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.