Yaralarımızı Birlikte Saracağız

Yaralarımızı Birlikte Saracağız

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, birçok ilini etkileyen deprem sonrası Akçaabat’a gelen ve barınma başta olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılanan depremzedeleri ziyaret etti.

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkenin birçok ilini etkileyen deprem sonrası Akçaabat’a gelen ve barınma başta olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılanan depremzedeleri ziyaret etti.

Depremzedeler ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ekim, çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ilçemize gelen depremzedeleri ziyaretinde “Tüm ülkenin yüreğini yakan deprem felaketinin ardından şehrimize gelmeye başlayan depremzedelerimizden Akçaabat’ımıza ulaşan vatandaşlarımıza ziyarette bulunduk. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek sohbet ettik. Bizler millet olarak zor zamanlarda millet olmanın ve dayanışmanın bilincinde olan insanlarız. İnşallah bu süreç boyunca ilçemizde ağırlayacağımız depremzedelerimize Akçaabat Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Evlerini gönüllü olarak depremzede kardeşlerimize açan ve onlara ihtiyaçları yönünde destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Devlet ve Millet El Ele

Deprem sonrası Türk Milletinin kenetlendiğini belirten Başkan Osman Nuri Ekim “Belediye olarak düzenlediğimiz yardım kampanyasına vatandaşlarımızın büyük bir ilgisi oldu ve binlerce yardım malzemesini deprem bölgesine kısa bir sürede sevk ettik. Bizler büyük bir milletiz. Allaha şükür güçlü bir devlete ve büyük bir millete sahibiz. Yaralarımızı en kısa sürede saracağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Devletimiz depremden etkilenen vatandaşlarımız için gereken her şeyi yapıyor. Biz de Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Kaymakamlığı olarak şehrimize gelen depremzedelerimiz için hayırseverlerimizin destekleri ile elimizden gelen her türlü yardımda bulunacağız. Bu vesile ile ilk günden beri deprem bölgesine yardımlarını esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ise “Deprem bölgelerinden ilçemize gelen depremzede kardeşlerimizi bir an olsun yalnız bırakmıyoruz. Deprem bölgelerinden Kaymakamlığımız ve Belediyemiz koordinesinde ilçemize yerleştirilen ve yakınlarının yanına gelen depremzede kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaç takiplerini yapıyoruz. İlçemize ve şehrimize gelen, bizlerden yardım talep eden depremzede kardeşlerimize, vatandaşlarımızın destekleriyle hazırladığımız yardımları ulaştırıyoruz. Devlet millet el ele bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.

haber2.jpg

haber3.jpg

haber4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler