Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Voleybol Turnuvası Sona Erdi

AKÇAABAT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası, 8 Eylül’de başlayarak 24 Eylül’de oynanan final maçları ile sona erdi. 15 Takım’ın yer aldığı toplamda 150 sporcunun yarıştığı turnuvada 35 maç oynandı.

Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine; AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör, Akçaabat AK Parti İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe, sporcular ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Turnuva ile ilgili bilgi veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Amacımız İlçemizdeki spor etkinlikleri ile sporu yaşatmak. Daha önceleri de farklı turnuvalar düzenledik. Çok güzel dönüşümler aldık. Bu tür spor aktiviteleri sporun dostluk, kardeşlik, komşuluk, centilmenlik ve sağlık gibi değerlerini ortaya çıkartıyor. Gençlerimizin spora teşvik edilmesi noktasında bu tür organizasyonlar büyük önem taşıyor. Voleybol turnuvasına katılan tüm takım, sporcu, hakem ve seyircilerimize teşekkür eder dereceye giren takımları tebrik ederim, bundan sonra da bu tür etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

Dereceye Giren Takımlar;

20 Yaş ve Altı Kategoride ,

1. X Smol

2. Mera

3.Sloyer

21 Yaş ve Üsttü Kategoride,

1.Anadolu

2.Lunatics

3.Yeni Mahalle Gençlik

v1.jpg 

 v2.jpg

v3.jpg

v4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler