Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Akçaabat Belediyesi bünyesinde düzenlenen, 20 takımın ve 200 sporcunun katıldığı, toplamda 50 maçın yapıldığı Voleybol Turnuvası sona erdi.

AKÇAABAT’TA VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu.

Akçaabat Belediyesi bünyesinde düzenlenen, 20 takımın ve 200 sporcunun katıldığı, toplamda 50 maçın yapıldığı Voleybol Turnuvası sona erdi.

Final maçı heyecanının sporcularla birlikte yaşayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ İlçemizde bir spor organizasyonun daha centilmenlik çerçevesinde tamamladık. Akçaabat’ta özellikle gençlerimize ve çocuklarımıza büyük önem verdiğimizi her defasında ifade ediyorum. Onlar bizim geleceğimizin teminatı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur” sözü doğrultusunda gençlerimizi her daim sporun içinde tutmak istiyoruz. Her bireyin ilgi alanına göre farklı branşlarda spor etkinlikleri icra etmeye gayret gösteriyoruz. Step Aerobikten Platese, futboldan voleybola, okçuluktan masa tenisine ve daha birçok değişik branşa varıncaya dek kurslarımızı ve etkinliklerimizi Akçaabat’ta hayata geçiriyoruz. Şimdi ise bu etkinliklerimizden bir tanesi olan Voleybol Turnuvamızı alnımızın akı ile heyecanın zirve yaptığı bir ortamda tamamladık. Elbette sıralama olarak birinci ikinci üçüncü takım maçlar sonucunda belirleniyor ama burada kazanan gençlik olmuştur, centilmenlik ve kardeşlik olmuştur. Katılım sağlayan tüm sporcularımıza, ailelerine, hakemlerimize, teknik heyete ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.  Bu vesileyle yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizi sağlıklı yaşam sürdürmeleri için spor yapmaya davet ediyorum “ dedi.

Akçaabat Belediyesine ait Gençlik Merkezinde oynana maçlarda turnuvanın en iyi oyuncusu Ercan Kaynar isimli sporcu seçilirken takımların sıralaması ise şu şekilde oluştu.

2003 ve Öncesi Doğumlu Olanlar Kategorisi

  1. Takım : COstarika
  2. Takım  : Akçaabat Voleybol
  3. Takım : Fast Game

2004 Ve Sonrası Doğumlu Olanlar Kategorisi

  1. Takım : Uçan Hamsiler
  2. Takım : Akçaabat SK
  3. Takım : Dinolar

haber1.jpg

haber4-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler