Voleybol Turnuvası

Voleybol Turnuvası

Akçaabat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirdiği Liseler Arası ve Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası’nı bu yıl da başlattı.

AKÇAABAT’TA 19 MAYIS VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

 

Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvaya Trabzon genelinden birçok okul katıldı. Öğrenciler, centilmence mücadele ederek hem bayram coşkusunu sahaya yansıttı hem de sporun birleştirici gücünü gözler önüne serdi.

Turnuva sonunda dereceye giren okul takımları ve öğrenciler, Akçaabat Belediyesi tarafından ödüllendirilecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sporun yaygınlaştırılması, gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sunulması amacıyla düzenlenen organizasyon, yoğun ilgi gördü.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Akçaabat Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz turnuvalarımız aralıksız sürüyor. İlkokul, ortaokul ve liseler arası futbol ve voleybol turnuvaları gibi gençlerimizi spora yönlendiren organizasyonları artırarak sürdüreceğiz. Amacımız, gençlerimizin sporla birlikte fiziksel, zihinsel ve sosyal olarak gelişmelerini sağlamak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında farklı etkinliklerimiz de devam edecek. Biz yalnızca altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla değil, sosyal belediyecilik anlayışımızla da bölgemize örnek olmaya devam edeceğiz.”

Akçaabat Belediyesi, gençleri spora teşvik eden çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, milli bayramları da coşku içinde kutlayarak toplumsal birlikteliğe katkı sunmayı sürdürüyor.

voleybol-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.